Finenzo Cycling Team: vooruitblik 2024

We zijn begonnen aan 2024 en dat is niet alleen voor de fietsers van het Finenzo Cycling Team weer een nieuw seizoen, maar ook het begin van een verlengd partnerschap tussen het team en Finenzo. We zullen volgend jaar zelfs ons tiende jaar als Finenzo Cycling Team ingaan. Een dikke bidon..  Lees verder »

Finenzo verlengt samenwerking met Finenzo Cycling Team!

Het Finenzo-logo zal ook de komende jaren prijken op het tenue van het Finenzo Cycling Team. De bloedfanatieke mountainbikeploeg, die op nationaal niveau hoge ogen gooit in diverse competities en wedstrijden, kan t/m 2026 op de steun van Finenzo rekenen. En andersom ook! Want wist u bijvoorbeeld dat dit team jaarlijks een clinic verzorgt voor […] Lees verder »

Finenzo Cycling

Finenzo Cycling Team: verslag ACC november 2023 door Heike van der Woerd

Mijn goede vriend Oscar zegt al jaren dat ik zou moeten crossen. Omdat ik normaal gesproken (in zijn wereld) gezegend ben met een aardig dosisje explosiviteit en ik technisch niet al te onhandig ben. (Sorry Os, maar ook in jouw wereld) Ook ben ik net zo kaal als Sven Nys en kannikielgoe een Belgisch accent […] Lees verder »

Finenzo Cycling Team: aftermovie 6 uurs race van ’t Zand in Alphen (NB)

Op 1 oktober reden de Finenzo-renners de 6 uurs race van ’t Zand in Alphen (NB). Een race waarbij er gestart kan worden in de solo categorie, als duo, trio en als team van 4. De bedoeling is dat een team tussen 10:00 en 16:00 uur zoveel mogelijk ronden rijdt. Finenzo had met het trio […] Lees verder »

Finenzo Cycling Team

Finenzo Cycling Team: Lakebike P2

Het is alweer even geleden op 4 juli is de Lakebike 6 uurs gereden door Martijn, Ivo en Ron. Hier toch nog even een verslag van onze mooie prijs. Alle drie hadden er veel zin in deze estafette wedstrijd van 6 uur. We hadden besloten dat Martijn moest starten omdat hij de snelste rijder was. […] Lees verder »

Finenzo Cycling Team

Finenzo Cycling Team: 4Islands wedstrijdverslag

De proloog van de 4 Islands is 12 kilometer en begint met de befaamde kiezelstrand- passage. Een stukje strand van een kilometer. Moeilijk te rijden en voor veel deelnemers echt een lastige hindernis. ‘s Ochtends kijken we naar een paar deelnemers voor ons en het valt Ron en mij op dat ze het of niet […] Lees verder »

Finenzo Cycling Team

Finenzo Cycling Team: Geert in de Cross duathlon Etten-Leur

Op 12 februari stond ik aan de start van de Cross duathlon wedstrijd in Etten-Leur. Een wedstrijd van 6km offroad rennen, 20km mountainbike en afsluitend 3km offroad rennen. Bij de start nam ik gelijk de kop van de wedstrijd en liep met nog iemand weg. Na 3 kilometer moest ik een kleine afstand laten, waardoor […] Lees verder »

Finenzo Cycling Team

Finenzo Cycling Teamdag 2.0

Zaterdag 8 oktober 2022 vond de tweede editie plaats van de Finenzo Cycling Teamdag. In de bossen van het Brabantse Oosterhout werden we eerst ontvangen bij BOS & Co: een prachtige locatie aan de bosrand. Hier verzamelden ruim 30 fietsers: medewerkers van verschillende Finenzo-vestigingen, relaties en zelfs sportieve kinderen. Na de ontvangst met koffie was […] Lees verder »

Finenzo Cycling

Finenzo Cycling Team-sportdag 2021

Finenzo Cycling Team – sportdag 2021 Zaterdag 25 september was het dan ein-de-lijk zover: de allereerste Finenzo Cycling Team-sportdag! 25 sportieve collega’s en relaties hebben onder leiding van leden van het Finenzo Cycling Team op de mountainbike Lage Vuursche verkend. Er is gefietst, gesport en goed gelachen. Deze toffe en sportieve fietsdag is tegelijkertijd ook […] Lees verder »

Finenzo Cycling Team-sportdag 2021 met helm
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline