• den-bosch

Den Bosch

Al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor al je financiële vragen

Jan-Willem is erkend hypotheekadviseur en weet van alle klanten (en dat zijn er duizenden!) uit zijn hoofd wat in hun dossiers staat. Wij kennen onze klanten dus écht. Zo kunnen we een advies geven dat bij je past. Nu en in de toekomst. We luisteren goed naar je wensen en ideeën en denken graag en actief met je mee. Dat grote geheugen gebruikt Jan-Willem ook voor het onthouden van voorwaarden en regels. Daardoor kan hij voor vrijwel iedere situatie een passende hypotheek vinden.

Den Bosch

Al sinds 1986 is ons kantoor aan de Smalle Haven een vertrouwd adres voor veel Bosschenaren en tot in de verre omgeving. Met veel van onze klanten hebben we al een jarenlange relatie en een groter compliment kunnen wij ons niet voorstellen!

EHA finenzo

Ontmoet het team

  • Mirjam Bergevoet-Van Lint

    Officemanager

  • Jan-Willem Boon

    Directeur/eigenaar

  • Olav Kranendonk

    Financieel adviseur

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline