Onze diensten op een rij

Bij Finenzo kan je in iedere fase van je leven terecht. Wanneer je verandert van baan, je gezinsuitbreiding verwacht, een (eerste) woning koopt of wilt verbouwen of je met pensioen gaat. Ook bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding en overlijden van je partner staan we graag voor je klaar.

Hypotheken

Of je nu een eerste woning gaat kopen, gaat verhuizen, verbouwen of wilt oversluiten, bij ons vind je de beste hypotheek. Wij vergelijken alle aanbieders voor je en geven je onafhankelijk advies over welke hypotheek het beste bij je past. Nu, maar ook in de toekomst. De Finenzo adviseur neemt écht de tijd om de financiële gevolgen van je hypotheek in kaart te brengen en legt dit in duidelijke taal aan je uit.

Meer over hypotheken

Verzekeringen

Ieder mens kan iets overkomen. Je kunt ziek worden en daardoor werkloos raken, je huis kan door een fikse brand in de as worden gelegd of je krijgt een aanrijding met je auto. Allemaal gebeurtenissen waardoor er schade ontstaat. Soms is de schade zo groot dat je deze niet zelf kunt betalen. Hiervoor kun je je verzekeren en gelukkig hebben de meeste mensen een verzekeringspakket afgesloten. Maar weet je wel wat er in je verzekeringspakket zit en nóg belangrijker is er wel de juiste dekking?

Meer over verzekeringen

Pensioenen

Nu heb je alles goed voor elkaar, maar hoe zit dat later? Je pensioen is veel meer dan alleen een regeling op 67-jarige leeftijd. Kun je later wel dezelfde dingen blijven doen? Droom je over mooie reizen, verre landen of nieuwe hobby’s? Maar ook als je bijvoorbeeld eerder komt te overlijden is het belangrijk om je nabestaanden met voldoende inkomen achter te laten. Kom later niet voor nare verassingen staan en laat ons je pensioen nu al bekijken en start alvast een extra spaarpotje op!

Meer over pensioen

Beleggen

Geld dat je niet direct nodig hebt, kun je natuurlijk in een oude sok op zolder bewaren. De hoeveelheid blijft dan hetzelfde. Wanneer je dit geld gaat sparen op een (bank)spaarrekening, ontvang je vaak iets meer rente. Dat is mooi meegenomen. Een kans op een beter rendement dan sparen, is mogelijk met beleggingen. Het brengt echter méér keuzes én risico’s met zich mee. Of het voor jou dus verstandiger is om geld op een (bank)spaarrekening, of in een belegging te investeren, of in te lossen op je hypotheek brengt de Finenzo adviseur graag samen met je in kaart.

Meer over beleggen

Lenen

Ben je op zoek naar extra financiële ruimte? Stap dan eens bij Finenzo binnen. Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte leningsvorm. Geld lenen heeft nog steeds een beladen betekenis en je wilt als consument geen lening aangaan tegen een veel te hoge vergoeding via allerlei schimmige bedrijven die kredieten verkopen met kreten als ‘snel geld lenen’. Juist voor een lening geldt dat een goed advies noodzakelijk is om achteraf onaangename verrassingen te voorkomen.

Echtscheiding

Scheiden is emotie en betekent veel regelen. Scheiden zorgt voor veel onzekerheid over de toekomst. Dan is financieel overzicht en de rust om juiste beslissingen te kunnen nemen nodig. Er worden immers niet alleen een paar documenten opgesteld, maar er moet, met de nodige zorg en aandacht, twee levens ontvlochten worden.

Meer over echtscheidingen
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline