• roosendaal

Wij gaan voor het beste advies

Ronald Deijkers en Chris van der Graaf zijn vertrouwde gezichten in Roosendaal en omstreken. Je kunt bij hen terecht voor al je financiële vraagstukken. Met ruim 25 jaar ervaring en meerdere nominaties voor Hypotheekadviseur van het jaar weet je dat het met onze kennis wel goed zit. Ronald heeft zelfs een bachelor in Pensions and Life Assurance en is Register Adviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI).

Heb je advies nodig? Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij.

Roosendaal

In het mooie Roosendaal met haar rijke geschiedenis werken wij met een enorme passie voor ons vak. Financiën saai? Wat ons betreft niet. Door een goede band met onze klanten weten we altijd de juiste oplossing te vinden. Daar halen we elke dag weer ons plezier uit.

EHA finenzo

Ontmoet het team

  • Ronald Deijkers

    Financieel adviseur

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

In alle opzichten worden we goed geholpen. Goed advies en leuk om te merken dat iemand zo met je meedenkt! I & M
Goed advies en goede service, met aandacht voor de wensen van de klant Juan
Prima geholpen, ook door Chris op de achtergrond. Jeroen en Dianne
Goed advies. Neent de tijd. Komt vertrouwd over. Frans en Elma
Prettig en persoonlijk contact. Jacqueline zorgt ervoor dat het hele proces accuraat uitgevoerd wordt en legt tussentijds uit hoe de vorderingen verlopen. Ik ben dan ook zeer tevreden. Mireille
Prettig in de omgang, duidelijke uitleg, goed advies, goede bereikbaarheid, snelle inzet, extra aandacht wanneer nodig. Frank en Jutta
Voor de aankoop van een appartement plus de financiële begeleiding bij de verkoop van onze huidige woning zochten wij: Onafhankelijk advies over de mogelijkheden van een hypotheek waarbij wij teven... Aad
Duidelijke en toegankelijke uitleg over de te maken keuzes bij het kiezen van een hypotheek, waarbij op een prettige manier antwoord werd gegeven op vragen. Niels
Duidelijke uitleg, goede tips en snelle reactie op vragen. KS
Zeer duidelijk en eerlijk advies Paul
© 2023 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline