Werkwijze

Ben je benieuwd waarom een Finenzo adviseur een beetje anders is? Het verschil vind je in de vrijheid die we hebben in ons advies. We zijn zelfstandig, werken veelal onder een eigen vergunning en kunnen alle geldverstrekkers vergelijken en alle producten bemiddelen. We maken gebruik van elkaars kracht en samen zorgen we voor kwaliteit.

Gratis oriënterend gesprek

Vertrouwen is de basis voor een goed financieel advies. En om elkaar te vertrouwen moet je eerst kennismaken. Daar maken we graag tijd voor vrij. Tijdens deze kennismaking horen we graag wie je bent, wat je bezig houdt en welke vraagstukken je hebt. Natuurlijk vertellen we ook wie wij zijn, hoe we werken en wat je precies van ons kunt verwachten. Voor een kennismaking rekenen we geen kosten, dit is dus een gratis afspraak.

Hier kunnen we je mee helpen

Finenzo adviseert particulieren en bedrijven. Je kunt bij ons terecht voor hypotheken, maar ook voor verzekeringen, pensioenen, sparen & beleggen, lenen, hulp bij echtscheiding enzovoorts. Een aantal van onze kantoren (Boxtel, Deventer en Oosterhout) zijn ook zelfstandig adviseur van RegioBank.

Persoonlijk en betrokken

Kenmerkend voor Finenzo adviseurs is hun persoonlijke betrokkenheid. Daarnaast is vakkennis natuurlijk belangrijk. Onze adviseurs gaan daarom regelmatig op cursus en onderling wisselen we kennis uit. Zo zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in ons vak.

Door goed te luisteren naar wat er speelt bij onze klanten en omdat we niet bang zijn om door te vragen kunnen we een passend advies geven. Dit advies wordt goed uitgelegd zodat je weet waarom je dit advies krijgt en wat het inhoudt. Uit reacties van onze klanten blijkt dat dit erg wordt gewaardeerd.

Totaal advies

Wij vinden dat goed financieel advies een totaaladvies is. Verzekeringen, hypotheken, je pensioen; het houdt allemaal verband met elkaar. Dat geldt voor particulieren, maar zeker ook voor ondernemers. Bij ons kun je terecht met al je financiële vragen en we bieden je alle expertise onder een dak. Zo creëren we overzicht voor je en voorkomen we dubbele kosten.

Voorwaarden en dienstverlening

Alle vestigingen van Finenzo zijn een zelfstandig onderdeel van de coöperatie. Ze hebben hun eigen AFM vergunning en hun eigen dienstverleningsdocument en algemene voorwaarden. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op de pagina van jouw
kantoor. Hier vind je alle informatie. Heb je aanvullende vragen, dan beantwoorden we die graag voor je. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via ons contactformulier.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline