• raalte

Raalte

Al 30 jaar een betrouwbare partner voor al je financiële vragen

Bij Finenzo Raalte kun je terecht voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Maar ook op het gebied van sparen, beleggen en lenen helpen we je graag op weg. Met 30 jaar ervaring ben je bij Bert Liefers verzekerd van een compleet en goed advies.

Heb je advies nodig? Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij.

Raalte

Niet wakker hoeven liggen omdat je financiële plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij helpen hierbij door goed naar onze klanten te luisteren en samen te zoeken naar de oplossing die het beste past. Nu maar ook in de toekomst.

EHA finenzo
NVHP finenzo

Ontmoet het team

  • Bert Liefers

    Eigenaar

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Duidelijke uitleg en advies gehad over wat er allemaal komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Door zijn jarenlange ervaring kan hij dingen goed uitleggen met behulp van praktijkvoorbeelden. RS
Bert was erg kundig en attent. Reageerde accuraat en snel op vragen etc. Tevens waardevolle tips mbt rente etc. H.K.
Bert is prettig om mee te werken en zegt wat hij doet. Heeft ons goed geholpen en verschillende opties voorgehouden. Misschien dat er nog wel een info boekje kan komen met waar moet ik aan denken bij ... JtB
Erg fijn geholpen met alle advies voor een verduurzaam hypotheek. Mike Meulenbroek
Attent, neemt initiatief, goede uitleg en begeleiding FJ
Door onze hypotheek over te zetten naar een andere hypotheek verstrekker hebben we veel lagere maandlasten gekregen. Dit dankzij de fijne en betrouwbare uitleg van de adviseur,die ons zeer goed geholp... W
Vriendelijk en duidelijk kon later met vragen ook nog bij hem terecht. Rene Brouwer
Goed advies, duidelijke uitleg van de opties, heldere communicatie Ben Bos
Open eerlijk en oprecht advies. Tevens erg duidelijk uitgelegd. Bert neemt de tijd voor je. Frank
Duidelijke uitleg en nam rustig de tijd!! We konden gelukkig ook op een avond terecht. Sandra Hogeslag-Stegeman
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline