• alkmaar

Finenzo in Alkmaar

Ons team van Finenzo in Alkmaar is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om goed onafhankelijk advies. We luisteren met aandacht naar onze klanten en geven advies op maat. Vertrouwen is bij ons de basis voor een goede relatie met onze klanten.

Finenzo Alkmaar voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten

Finenzo in Alkmaar is hét adviescentrum voor financiële vraagstukken voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten. We adviseren en bemiddelen op gebied van hypotheken, financiële planning, verzekeringen, oudedagsvoorzieningen, beleggingen en kredieten. Wij geven duidelijkheid in de wirwar van regels en informatie en een eerlijk en transparant advies.

We helpen onze klanten van A tot Z, van intake tot evaluatie. Ook na ons advies blijven wij beschikbaar voor hulp, vragen en bijsturing. Die betrokkenheid onderscheidt ons van veel andere partijen die zich alleen richten op het verkopen van een product.

Persoonlijk contact staat voorop bij Finenzo in Alkmaar

Bij Finenzo in Alkmaar staat persoonlijk contact voorop. We luisteren goed naar je wensen en ideeën en denken graag en actief met je mee. Deze manier van werken heeft de afgelopen jaren een meer dan gezonde groei van ons kantoor en veel tevreden klanten opgeleverd. En daar zijn we trots op!

EHA finenzo
EFA finenzo

Ontmoet het team

 • Arjen La Rooy

  Financieel Adviseur

 • Edwin Smit

  Financieel Adviseur

 • Martine Blakborn

  Specialist schadeverzekeringen particulier

 • Selma Schipper

  Medewerker hypotheken

 • Janneke Kuijper

  Specialist schadeverzekeringen particulier en zakelijk

 • Jolanda Witsel

  Medewerker Hypotheken

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Arjen is prettig als persoon, luister goed en is zeer kundig. Wat mij vooral positief is opgevallen is de communicatie via de mail of even via de telefoon. Ook zijn ze altijd goed te bereiken, medewer... Jacco Voorbij
Omdat wij goed geholpen zijn door Arjen samen met zijn team. Rimmie Siemonsma
Fijne medewerkers. Staan voor je klaar. Weten wat ze doen. Echt een aanrader. Ursina de Ruiter
Alle steun en inzet gegeven voor mij.dank alle 👍personeel vooral Arjen topper. A.O.
Aan huis bezoek door mijn gebroken enkel Het hele team was geduldig met uitleg bij meerdere telefoontjes van mijn kant Maria Everarda Demmendal
Ento was duidelijk en snel met alles op orde te krijgen om een hypotheek rond te krijgen. Groetjes Nathan Janssen
Er wordt voldoende de tijd genomen om een passende hypotheek aan te bieden. Peter
Ondanks dat het traject wat hobbels heeft gekend zijn de contacten met Finenzo altijd goed geweest. Communicatie is altijd adequaat en goed geweest. Ik zou Finenzo zeker aanraden bij een ander. Jeffrey Duivenvoorde
Wij zijn zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn door Finenzo Alkmaar (Edwin Smit). Afspraken werden goed nagekomen en er werd ruim de tijd genomen om ons uitleg te geven en vragen te beantwoorden. W... Emmy Glas
Heel erg behulpzaam, alles duidelijk uitgelegd, ze staan altijd voor ons Zsolt Arany
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline