Ons team in het prachtige Alkmaar is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om goed onafhankelijk advies. We luisteren met aandacht naar onze klanten en geven advies op maat. Vertrouwen is bij ons de basis voor een goede relatie met onze klanten.

Voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten

Finenzo Alkmaar is hét adviescentrum voor financiële vraagstukken voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten. We adviseren en bemiddelen op gebied van hypotheken, financiële planning, verzekeringen, oudedagsvoorzieningen, beleggingen en kredieten. Wij geven duidelijkheid in de wirwar van regels en informatie en een eerlijk en transparant advies.

We helpen onze klanten van A tot Z, van intake tot evaluatie. Ook na ons advies blijven wij beschikbaar voor hulp, vragen en bijsturing. Die betrokkenheid onderscheidt ons van veel andere partijen die zich alleen richten op het verkopen van een product.

Persoonlijk contact staat voorop

Bij Finenzo Alkmaar staat persoonlijk contact voorop. We luisteren goed naar je wensen en ideeën en denken graag en actief met je mee. Deze manier van werken heeft de afgelopen jaren een meer dan gezonde groei van ons kantoor en veel tevreden klanten opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Ontmoet het team

 • Arjen La Rooy

  Financieel Adviseur

 • Edwin Smit

  Financieel Adviseur

 • Martine Blakborn

  Specialist schadeverzekeringen particulier

 • Selma Schipper

  Medewerker hypotheken

 • Stef Winkster

  Medewerker schadeverzekeringen particulier

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Uitgebreid onderzoek, advies en duidelijke toelichting Ronald de Rooij
Heel prettig contact , kwam vertrouwd en deskundig over! Hellen Camerik
Ontzettend betrokken, altijd bereid om mijn (vele) vragen te beantwoorden. Heel vriendelijk. Fijn persoon. Ilse van Houten
Helder gesprek, professioneel advies en meedenkend. Ana Catalina van Giersbergen
Veel vragen werden gesteld,daar na duidelijke uitleg en gang van zaken Mar
Super geholpen, je hoeft alleen maar na te lezen de rest doen hun. Jos van Oosten
Doet wat ie belooft, top. Ook hebben we het idee dat er wordt meegedacht met de financiële omstandigheden. E. Moison
Fijne gesprekspartner, goed advies en snel gehandeld. Guido Koper
Goed, snel en vakkundig! Aardig en meedenkend, super geregeld. Leontien
Duidelijk, vriendelijk, oprecht, voor en tegen in perspectief gezet. Gaf van meet af aan een vertrouwd gevoel. Een excellente begeleiding tegen een faire vergoeding (prijs). wij zijn zeer tevreden. Willem van der Mark
© 2021 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline