Ons team in het prachtige Alkmaar is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om goed onafhankelijk advies. We luisteren met aandacht naar onze klanten en geven advies op maat. Vertrouwen is bij ons de basis voor een goede relatie met onze klanten.

Voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten

Finenzo Alkmaar is hét adviescentrum voor financiële vraagstukken voor iedereen in Alkmaar en daarbuiten. We adviseren en bemiddelen op gebied van hypotheken, financiële planning, verzekeringen, oudedagsvoorzieningen, beleggingen en kredieten. Wij geven duidelijkheid in de wirwar van regels en informatie en een eerlijk en transparant advies.

We helpen onze klanten van A tot Z, van intake tot evaluatie. Ook na ons advies blijven wij beschikbaar voor hulp, vragen en bijsturing. Die betrokkenheid onderscheidt ons van veel andere partijen die zich alleen richten op het verkopen van een product.

Persoonlijk contact staat voorop

Bij Finenzo Alkmaar staat persoonlijk contact voorop. We luisteren goed naar je wensen en ideeën en denken graag en actief met je mee. Deze manier van werken heeft de afgelopen jaren een meer dan gezonde groei van ons kantoor en veel tevreden klanten opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Ontmoet het team

 • Arjen La Rooy

  Financieel Adviseur

 • Edwin Smit

  Financieel Adviseur

 • Martine Blakborn

  Specialist schadeverzekeringen particulier

 • Selma Schipper

  Medewerker hypotheken

 • Stef Winkster

  Medewerker schadeverzekeringen particulier

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Goed, snel en vakkundig! Aardig en meedenkend, super geregeld. Leontien
Duidelijk, vriendelijk, oprecht, voor en tegen in perspectief gezet. Gaf van meet af aan een vertrouwd gevoel. Een excellente begeleiding tegen een faire vergoeding (prijs). wij zijn zeer tevreden. Willem van der Mark
Heel maal top echt bedankt voor als Je wist waar je aan toe bent Krijg snel antwoord op zelf dag nog. Mike Peperkamp
Vanaf het eerste gesprek tot aan het laatste gesprek zorgvulding begeleid. Alle details zijn nauwkeurig met mij doorgenomen en de doorstroom van mijn aanvraag naar de bank toe was vlot, professioneel ... Anoniem
Edwin smit heeft het heel goed uit gelegt en alle in voormatie goed door gestuurd Gosse Theodorus van Gelderen
Ik ben zeer tevreden over het advies. Arjen begreep wat onze wensen waren en heeft hier de juiste hpotheek bij gezocht. Contact is prima en duidelijk. Alles is heel snel afgehandeld. En ook ons kleine... Remco
Snel en zeer professioneel werk. Arjen ontzorgt de klant volledig Marijn Berghuis
Ontzettend vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Het contact verliep uitstekend en het advies was duidelijk en uitgebreid. Dankzij Edwin hebben we een uitstekende hypotheek voor onze nieuwe woning we... Martijn
Heel fijn geholpen bij de aankoop van ons eerste woning. Veel gebeld en gemaild en altijd snel en duidelijk antwoord. Nick
Heb veelvuldig telefonisch contact gehad met de hypotheekadviseur en bij elke vraag die ik heb gesteld heb ik ook een gedegen en onderbouwd antwoord gekregen. Ondanks de hectiek van de woningmarkt en ... Alberts, H.
© 2021 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline