Adviseer me over mijn hypotheek

Of je nu een eerste woning gaat kopen, gaat verhuizen, tijdelijk wilt overbruggen, of wilt oversluiten, hier vind je de best passende hypotheek voor al jouw woonwensen.

Vind de hypotheek die bij je past

Je woont extra fijn als je hypotheek en maandlasten goed zijn afgestemd op dat wat jij belangrijk vindt. Nu, maar ook in de toekomst. Wij vergelijken alle aanbieders voor je en geven je onafhankelijk advies welke hypotheek het beste bij je past qua rente, maandlast en natuurlijk qua voorwaarden. Misschien ben je tevreden over de rente en voorwaarden van je hypotheek en overweeg je te verhuizen, kan je hypotheek dan meeverhuizen. Of je verwacht een extraatje en wilt boetevrij aflossen. Hoe zit het met een verhoging van de huidige hypotheek zodat die mooie aanbouw toch mogelijk is? Dat zijn allemaal aspecten waar wij samen met jou bij stil staan, zodat jij de hypotheek kiest die echt bij je past.

Bij Finenzo:

  • Snap je wat je adviseur zegt
  • Krijg je eerlijk advies
  • Worden alle aanbieders voor je vergeleken
  • Is het eerste kennismakingsgesprek gratis

Wij vergelijken álle aanbieders

Bij Finenzo krijg je onafhankelijk advies. We vergelijken echt álle aanbieders en kunnen ook bij alle hypotheekverstrekkers een offerte voor je aanvragen. Zo kunnen we je het scherpste aanbod, met de beste voorwaarden, garanderen. Je staat er niet bij stil maar dit is anders dan andere adviseurs en zeker anders dan bij banken. Zij kunnen vaak maar bij één of slechts een aantal aanbieders een offerte aanvragen.

De adviseurs van Finenzo hebben jarenlange ervaring en weten precies waar ze op moeten letten bij het adviseren en aanvragen van een hypotheek. Het bedrag dat je kunt lenen hangt af van diverse factoren zoals je jaarinkomen, je spaargeld en de kosten van een eventuele verbouwing. De adviseur bij Finenzo weet waar voor jouw specifieke situatie de beste hypotheek verstrekt zou kunnen worden. Bij Finenzo loodst de adviseur je vervolgens feilloos door het aanvraag traject. Zodra de offerte uitgebracht is, neemt je adviseur deze van A tot Z met je door, zodat je precies weet waar je voor tekent.

Hypotheekadvies

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarbij je direct een indicatie krijgt van je (nieuwe) maandlasten.

1.2-adv-over-hyp-1-van-2-foto-blok-1 Mijn hypotheek
1.3-adv-over-hyp-1-van-2-foto-blokken

Goed advies gaat over meer dan je hypotheek

Natuurlijk heb je een hypotheek nodig. Maar bij een goed advies komt meer kijken. In een gesprek met onze adviseur wordt er niet alleen gekeken naar wat je nu belangrijk vindt, maar ook wat je straks belangrijk vindt. Stap voor stap nemen we je mee. We kijken naar de ontbindende voorwaarden in je koopcontract en helpen je bij het regelen van zaken zoals een taxatierapport of
bankgarantie. Ook letten we erop hoeveel tijd er is om de hypotheek rond te krijgen. Daarnaast denken we met je mee over extra aflossen of je hypotheek verhogen. Ook staan we stil bij risico’s waar je nu liever niet aan denkt: wat gebeurt er bij overlijden, ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Voor al jouw wensen en uitdagingen hebben wij een oplossing. Wij weten de beste voorwaarden te vinden in combinatie met een gunstige rente. Dat is écht advies op maat.

  • Goede voorwaarden
  • Scherpe rente
  • Hypotheek met mogelijkheden
  • Risico’s afdekken
  • Weten dat alles goed geregeld wordt

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

De meeste mensen sluiten maar een paar keer in hun leven een hypotheek af. Wij doen dat dagelijks. We zijn er voor je als je overweegt om te gaan kopen en ook als je bijvoorbeeld je hypotheek aan wilt passen, over wilt sluiten of onverwacht werkloos wordt. We hebben er plezier in om jouw wensen en plannen in kaart te brengen en je dromen waar te maken. Het is echt onze passie om een goed advies te geven en ervoor te zorgen dat je begrijpt wat we zeggen. Geen moeilijke taal dus, maar een adviseur die met je meedenkt en die naast je staat. Wil jij dat ook? Neem dan contact op en laat je door één van onze adviseurs informeren over je mogelijkheden. We plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Plan nu een afspraak
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline