Onze Vestigingen

Finenzo is een beetje anders. We zijn namelijk een coöperatie met vestigingen door heel Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je geholpen wordt door een zeer ervaren en betrokken lokale ondernemer. We zijn er trots op dat sommige families al meerdere generaties klant bij ons zijn. We geven namelijk geen snelle adviezen, maar leren onze klanten graag écht kennen zodat we ons werk nog beter kunnen doen.

Alkmaar

Ons team van Finenzo in Alkmaar is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om goed onafhankelijk advies. We luisteren met aandacht naar onze klanten en geven advies op maat. Vertrouwen is bij ons de basis voor een goede relatie met onze klanten.

Amsterdam

Amsterdam is toch de mooiste stad van Europa? Niet alleen voor toeristen maar ook om te wonen. Wij helpen onze klanten aan de juiste financiering in de hoofdstad van Nederland. Niet alleen om nu een huis te kopen maar ook in de begeleiding de jaren daarna. We zijn een actief en betrokken kantoor dat een gedegen advies combineert met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Boxtel

Chris van der Graaf en zijn team zijn een vertouwd gezicht in Boxtel en omstreken. Al jaren werkzaam in Boxtel, en sinds 2015 ook echt in Boxtel gevestigd met een eigen Finenzo kantoor. Met meerdere nominaties voor Hypotheekadviseur van het jaar ben je bij ons verzekerd van een goed advies.

Den Bosch

Al sinds 1986 is ons kantoor aan de Smalle Haven een vertrouwd adres voor veel Bosschenaren en tot in de verre omgeving. Met veel van onze klanten hebben we al een jarenlange relatie en een groter compliment kunnen wij ons niet voorstellen!

Deventer

Op zoek naar een hypotheek in Deventer? Ontdek de op maat gemaakte oplossingen van Finenzo voor jouw hypotheekbehoeften. Geniet van deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap van jouw woningfinanciering.

Oosterhout

Onze klanten met een gerust gevoel kunnen laten genieten van wonen en leven dat is ons doel. Jouw verhaal, persoonlijke situatie, wensen en doelen zijn de basis van ons financieel advies. Met onze passie en deskundigheid geven we een advies dat echt bij je past.

Raalte

Niet wakker hoeven liggen omdat je financiële plaatje klopt. Klinkt goed, niet waar? Wij helpen hierbij door goed naar onze klanten te luisteren en samen te zoeken naar de oplossing die het beste past. Nu maar ook in de toekomst.

Roosendaal

In het mooie Roosendaal met haar rijke geschiedenis werken wij met een enorme passie voor ons vak. Financiën saai? Wat ons betreft niet. Door een goede band met onze klanten weten we altijd de juiste oplossing te vinden. Daar halen we elke dag weer ons plezier uit.

Zaanstad

Zoals de watertoren een prachtig uitzicht biedt over Zaanstad, zo willen wij zicht hebben op de financiën van onze klanten. Daarom steken we graag tijd in het opbouwen van een goede relatie met onze klanten. We zijn een actief en betrokken kantoor dat een gedegen advies combineert met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline