• oosterhout

Oosterhout

Onze klanten met een gerust gevoel kunnen laten genieten van wonen en leven dat is ons doel. Jouw verhaal, persoonlijke situatie, wensen en doelen zijn de basis van ons financieel advies. Met onze passie en deskundigheid geven we een advies dat echt bij je past.

Bij Finenzo Oosterhout:

Staat jouw verhaal, persoonlijke situatie, wensen en ideeën als basis van ons financieel advies, voorop. Gepassioneerd geven we een deskundig advies dat echt bij je past. Graag denken we, van A tot Z, actief met je mee om je financiële vraagstuk zo spoedig mogelijk voor je op te kunnen lossen. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over hypotheken, financiële planning, verzekeringen, pensioen, beleggingen en kredieten. Ook na je advies blijven wij beschikbaar. Voor onze klanten gaan we graag tot het uiterste. Dat blijkt wel uit de 9,4 die onze klanten ons als een gemiddeld rapportcijfer geven. We zijn daar erg trots op.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

We hebben er plezier in om jouw wensen en plannen in kaart te brengen en je dromen te realiseren. Het is echt onze passie om een goed advies te geven en ervoor te zorgen dat je begrijpt wat we zeggen. Geen moeilijke taal dus, maar een adviseur die met je meedenkt en die naast je staat. Wil jij dat ook? Neem dan contact op en laat je door één van onze adviseurs informeren over
je mogelijkheden. We plannen graag een vrijblijvende afspraak in.

Goed advies gaat over meer dan je hypotheek

Natuurlijk heb je een hypotheek nodig. Maar bij een goed advies komt meer kijken. In een gesprek met onze adviseur wordt er niet alleen gekeken naar wat je nu belangrijk vindt, maar ook wat je straks belangrijk vindt. We denken met je mee over extra aflossen of juist bijlenen om je huis nog fijner te maken. Maar ook over risico’s waar je misschien liever niet bij stil staat: wat gebeurt er bij overlijden, ziekte of arbeidsongeschiktheid? Voor al jouw wensen hebben wij een oplossing. En weten we de beste voorwaarden te vinden in combinatie met een gunstige prijs. Dat is écht advies op maat.

 • Goede voorwaarden
 • Flexibele hypotheek
 • Risico’s afdekken
EHA finenzo
FFP finenzo
EFA finenzo

Ontmoet het team

 • Diserée Plaisier-Hofkens

  Commercieel medewerker

 • Erik Dijkstra

  Gecertificeerd Financial Planner (FFP) en gecertificeerd Pensioenadviseur

 • Sandy Rademaker

  Relatiebeheerder

 • Ralf van Dorp

  Hypotheekadviseur

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Goed geholpen, fijn gesprek gehad, uitgelegd in duidelijke taal en snel geregeld Jeroen
Luistert naar je wensen, vertaalt dit naar mogelijkheden. Denkt met je mee, altijd vriendelijk en neemt alle tijd om te zorgen dat het voorstel precies bij jou past. LeLi
Ik heb Ralf leren kennen als een toegewijd en deskundig adviseur! D.H.J.M. Geysen
Zeer prettig in de omgang en tijdens de gehele procedure. Het gesprek vond plaats in augustus overigens tbv een appartement. Met enkele struggles werden al vrij snel door Ralf de hindernissen vlot gen... A.A.M. Oomen
Hele prettige samenwerking, duidelijk en helder advies. D.W.
Eerlijk, duidelijk en zorgvuldig. Goed bereikbaar, reageert vlot op vragen per mail en telefoon. Van Hal
Dhr. Dijkstra heeft mij goed geïnformeerd en begeleid bij het afsluiten van een overbruggingshypotheek. N.A.M. Hermus
Ik ben prima geholpen toen ik een deelvan mijn hypotheekbedrag vervroegd wilde afbetalen. Rene
Wij vonden het een fijn gesprek. En willen meneer van Dorp bedanken. Aw
Hij heeft ons bijzonder goed geholpen. Duidelijke uitleg, heel behulpzaam, bijzonder vriendelijk. Hij heeft alles heel goed en vlot voor ons geregeld. AvS
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline