Over Finenzo

Bij Finenzo bieden we onafhankelijk, deskundig financieel advies en bemiddelen we in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, echtscheidingen en bankzaken.

Finenzo is een beetje anders

Finenzo is een coöperatie met vestigingen door heel Nederland. De coöperatie bestaat uit ervaren zelfstandig adviseurs die met passie en plezier klanten helpen met hun financiën. Je kunt zowel als particulier als ondernemer terecht bij Finenzo voor uiteenlopende financiële vraagstukken. Zo kun je bij ons terecht voor hypotheken, maar ook voor verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen, lenen enzovoorts. Wat kenmerkend is voor ons, is onze persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten. We leren je graag goed kennen zodat we ons werk nog beter kunnen doen. We nemen onze zorgplicht serieus en houden natuurlijk onze vakkennis goed bij door regelmatig weer in de schoolbanken plaats te nemen.

Begrijpelijk advies

Met al die kennis proberen we jou zo min mogelijk te belasten, we leggen ons advies namelijk in begrijpelijke taal aan je uit. Bij ons kun je dus terecht voor een goed doordacht advies voor alle facetten die betrekking hebben op je financiële planning. Je hypotheek, verzekeringen, spaargeld en pensioen; ze houden allemaal verband met elkaar. Het is een groot voordeel dat we alle expertise in huis hebben en onze klanten op deze manier een totaaladvies kunnen geven. Hierdoor voorkom je niet alleen dat er gaten in je financiële planning zitten, maar ook overlap of tegenstrijdigheden.

Heb je je financiën bij Finenzo geregeld? Dan heb je het goed geregeld.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Bij Finenzo bieden we onafhankelijk, deskundig financieel advies en bemiddelen we in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en bankzaken.

Finenzo vestiging openen

Betrokken, flexibel, doortastend, open en weinig overhead. Zo kenmerkt de coöperatie Finenzo zich. Want terwijl er van tussenpersonen maximale transparantie wordt verwacht naar klanten toe, is dit lang niet bij alle franchiseorganisaties het geval. Finenzo is anders. We zijn een coöperatie. Binnen de organisatie hebben de leden het voor het zeggen en is de overhead tot een minimum beperkt. Daardoor kunnen we snel schakelen, hebben we maximale zeggenschap en worden de kosten beperkt.

De voordelen

Behalve dat Finenzo een transparant, eenvoudig en krachtig samenwerkingsverband is, staan we voor kwaliteit. Krachtenbundeling, kennisuitwisseling en marketing spelen daar een belangrijke rol bij. Onze leden vertellen graag meer over de mogelijkheden. Over onze inbreng en wat we verwachten van nieuwe leden. Wil jij ook graag Finenzo aan de gevel van je advieskantoor? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (0570) 538440 of info@finenzo.nl. Je kunt vragen naar Jan Willem Smit, Chris van der Graaf of Baldwin Stuvel.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline