Goed pensioenadvies zorgt voor rust

Goed pensioenadvies zorgt voor rust. Het is fijn om nu al te weten dat je straks voldoende inkomen hebt om tijdens je pensioen de dingen te blijven doen die je leuk vindt. Of misschien wil je dan juist dingen gaan ondernemen waar je nu geen tijd voor hebt zoals reizen. Ook daar is geld voor nodig. Hoeveel je nodig hebt

verschilt van persoon tot persoon. Bij Finenzo Deventer denken we daarom graag met je mee in de mogelijkheden van al je wensen en je plannen, specifiek afgestemd op jouw Deventer pensioen situatie. Op basis daarvan maken we een pensioenadvies en weet jij precies waar je aan toe bent. Zo kom je straks niet voor verrassingen te staan.

Bij Finenzo:

  • Denken we met je mee over nu en later
  • Snap je wat je adviseur zegt
  • Kom je niet voor verrassingen te staan

Meer pensioen? Daar kun je zelf wat aan doen.

Vroeger zorgden je werkgever en de overheid voor een goed pensioen. Door allerlei aanpassingen in wet- en regelgeving is daar veel in veranderd. We kunnen pas later met pensioen en er wordt verwacht dat je zelf geld reserveert voor later.

Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je straks extra inkomen (of juist lagere lasten) hebt waardoor er financiële ruimte ontstaat om die leuke dingen die je graag wilt, ook daadwerkelijk te kunnen doen Wellicht kun je ook nu alvast een extra bankspaarpotje opstarten?

Pensioenadvies

Wil je inzicht in je pensioensituatie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek. We nemen uitgebreid de tijd voor je en vertellen je graag meer.

Mijn pensioen finenzo
Mijn pensioen finenzo

Later begint vandaag

Je wilt dat alles goed geregeld is voor later, zonder in zware materie te hoeven stranden. Het analyseren van een pensioen vereist een brede kennis van pensioen- en arbeidsrecht, inkomensplanning en fiscale aangelegenheden. Voor de meesten is dit geen gesneden koek. Toch is het van belang om hier tijdig aandacht aan te besteden, want de keuze die je nu maakt is van invloed op later.

  • Vertalen we taaie materie in duidelijke taal
  • Beginnen we vandaag al, vóór later
  • Dichten we jouw pensioengat

Financieel plan

In een goed financieel plan is ruimte voor jouw toekomstwensen. Verschillende oorzaken kunnen de opbouw van je pensioen verminderen. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen van werkgever, een echtscheiding, verandering van je pensioenregeling en door (tijdelijk) minder te werken. Wil je graag eerder stoppen met werken of minder gaan werken? We bekijken graag al je mogelijkheden en vatten alles samen in een gedegen financieel plan.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline