Finenzo verlengt samenwerking met Finenzo Cycling Team!

Het Finenzo-logo zal ook de komende jaren prijken op het tenue van het Finenzo Cycling Team. De bloedfanatieke mountainbikeploeg, die op nationaal niveau hoge ogen gooit in diverse competities en wedstrijden, kan t/m 2026 op de steun van Finenzo rekenen. En andersom ook! Want wist u bijvoorbeeld dat dit team jaarlijks een clinic verzorgt voor medewerkers en klanten van Finenzo? Klik hier voor een terugblik op de editie van 2022.

“Wij zijn ontzettend blij met de verlenging van deze samenwerking. Het team is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heus opleidingsteam van jonge talenten. Daarnaast kijken we ieder jaar uit naar de Finenzo Cycling Teamdag waarbij sporten in de natuur, ontspanning en netwerken mooi samenkomen”, alsdus Baldwin Stuvel eigenaar Finenzo Zaanstad.

Wil je op de hoogte blijven van de prestaties? Meelezen met modderige avonturen en adrenalinekicks? Meer weten over de toekomstvisie van deze toffe ploeg? Houd dan deze pagina in de gaten of volg ze op Facebook en Instagram.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline