• deventer

Deventer

Deventer

Ontdek de op maat gemaakte oplossingen van Finenzo Deventer voor jouw hypotheekbehoeften. Kwaliteit, openheid en service zijn al meer dan 40 jaar de basis van onze dienstverlening. Geniet van deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap van jouw woningfinanciering.

In ons kantoor midden in het mooie Deventer helpen onze specialisten graag met deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap van jouw woningfinanciering.

Finenzo Deventer is er voor jou

Heb je een huis of ben je van plan een huis te kopen? Of heb je advies nodig over verzekeringen, sparen, beleggen of lenen? Wil je meer weten over RegioBank? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben voor elk van deze onderwerpen vriendelijke en ervaren adviseurs die je graag helpen. In gewone taal, want we vinden het belangrijk dat je ons advies begrijpt.

Midden in Deventer

We staan graag midden tussen de Deventenaren. Daarom is ons kantoor gevestigd aan de Holterweg 67a, tegenover winkelcentrum Colmschate. We zijn goed bereikbaar per telefoon en email, maar je kunt door de centrale ligging ook makkelijk even binnen lopen. Gezellig!

Naast het kantoor op de hoek van de Stationsweg en de Holterweg kun je op afspraak ook terecht bij Finenzo Deventer Binnenstad aan de Kazernestraat 6, aan de rotonde bij de Bergkerk en vlakbij winkelcentrum de Boreel.

Bereikbaar buiten kantooruren
Heb je schade en wil je buiten kantoortijden contact met jouw verzekeraar? Kijk dan op jouw polis voor het juiste nummer of bel met een van onderstaande noodnummers:

Cascade: +31 20 651 58 32
Voogd: +31 187 488 400
Nedasco: +31 26 400 2390

EHA finenzo

Ontmoet het team

 • Wendy Boekema

  Erkend Hypothecair Planner

 • Jan Willem Smit

  eigenaar / Financieel Adviseur

 • Sabine Leunk-Hamersma

  adviseur Particuliere Verzekeringen en RegioBank

 • Anne Marie Vrielink

  adviseur Particuliere Verzekeringen en RegioBank

 • Wieke Smit

  Officemanager

 • Jeffrey Veldhuizen

  Financieel Adviseur (zzp)

 • Bert Liefers

  Financieel Adviseur (Raalte)

 • Peter van den Berg

  Risicoadviseur zakelijk

 • Margriet Bomans

  Front office

 • Erika Wilke

  medewerker binnendienst Hypotheken

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om mee rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten.

Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail goed bereikbaar!

Neem contact met ons op

Iedere maand geven we gratis informatie en belangrijke tips

Over geld besparen en hoe je ervoor zorgt dat je financiën op orde blijven. Vul je gegevens in en abonneer je op onze maandelijkse mail.

Zeer vriendelijk en zeer snel geholpen en degelijk advies gekregen door vriendelijke mensen Jack
Dhr.Damhof heeft ons zeer duidelijk geadviseerd. ook de voor- en nadelen besproken. EE Een zeer helder en open gesprek. HHS
Jan is erg betrokken en denk goed mee. Daarbij legt hij alles uit, en hebben wij goeie communicatie gehad met hem, ook als hij er niet was hadden we contact via de mail. Kortom, top man, top bedrijf. ... Laura
Zeer professioneel, keurig netjes, ontspannen en allemaal met veel respect. Alo
De adviseur heeft na tegen werking van de eerste verstrekker actief en constructief gezocht naar andere mogelijke oplossingen Dik
Goed en snel geholpen! Een duidelijk advies, eea was snel voor elkaar. Wendyb
Vriendelijke duidelijke communicatie ook nu het via digitale gesprekken moest verliep het erg soepel Lucas
Heel fijn en goed geholpen . Goed advies gekregen en de afhandeling was prime. Martha
Prettig en goed advies. Adviseur neemt ook ruim de tijd om het gesprek te houden. Frank
Correct afgehandeld. Bij vragen kon ik altijd telefonisch terecht bij Finenzo C.C
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline