RegioBank

Wij zijn RegioBank. Uw bank dichtbij. Onze klanten kiezen voor persoonlijk contact. Bij onze vestigingen in Boxtel, Deventer en Oosterhout kun je zo binnen lopen en word je verwelkomt met een lekker bakje koffie. Naast onze persoonlijke dienstverlening kun je ook bij ons je bankzaken natuurlijk ook heel gemakkelijk online regelen.

Bij RegioBank

Word je geholpen door een adviseur die je kent. We zijn de persoonlijke bank bij jou in de buurt. Wij bieden onze financiële diensten onder één dak. Een hypotheek, betaal- of spaarrekening voor jou of bijvoorbeeld Zilvervloot Sparen voor je (klein)kind.

De kracht van RegioBank zit hem in de persoonlijke benadering. We zijn bij jou in de buurt gevestigd en voelen ons maatschappelijk en lokaal betrokken. Wij nemen de tijd voor een gesprek en zetten graag een stap extra voor onze klanten. Bankieren zoals bankieren bedoeld is. We zijn een kantoor waar je gemakkelijk binnenwandelt en waar de adviseur je (her)kent.

Heb je vragen of wil je van onze dienstverlening gebruikmaken, dan kun je voor al je bankzaken contact met ons opnemen.

Leer met JongWijs je kind met geld omgaan

Stap voor stap leert je kind met JongWijs sparen én later ook betalen. Ieder jaar ontvangt je kind met zijn of haar verjaardag leuke en leerzame tips per post. Onze tips groeien mee met de leeftijd! Zo dragen we graag ons steentje bij aan de financiële opvoeding van je kind. En als je denkt dat je kind daaraan toe is: volgt een eigen betaalpas en online bankieren. Alles kan, niets hoeft. Jij bepaalt!

Onze betaalrekening weer als beste beoordeeld!

Klanten beoordeelden RegioBank met een 9,5 voor algemene tevredenheid in het onderzoek van de Consumentenbond. Ook werden we weer uitgeroepen tot klantvriendelijkste bank van Nederland. Voor service en Internet en Mobiel Bankieren scoort RegioBank het hoogste cijfer van alle banken.

Word ook klant en ervaar het zelf.

Wil je een rekening openen?

Loop binnen bij onze vestigingen in Boxtel, Deventer of Oosterhout of maak een afspraak.

© 2023 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline