Hypotheekstress? Schakel een hypotheekadviseur in Zaanstad in!

Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de huizenkopers in ons land het afsluiten van een hypotheek als een stressvolle onderneming beschouwt. Bij starters ligt dat percentage nog hoger. Niet zo verwonderlijk, want een hypotheek heeft nu eenmaal een grote impact op je financiën. Toch is het niet nodig, al die stress. Een goede hypotheekadviseur kan je helpen om weloverwogen keuzes te maken, het overzicht te behouden en te zorgen dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Voor een hypotheekadviseur in Zaanstad ben je bij Finenzo aan het juiste adres!

Waarom Finenzo?

Het beste adres voor een betrouwbare hypotheekadviseur in Zaanstad.

  • Gratis hypotheek check
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • 100% onafhankelijk

 

Wat doet een hypotheekadviseur allemaal?

Na het eerste gesprek, waarbij de hypotheekadviseur je financiën en plannen in kaart brengt, zal hij uitzoeken of je in aanmerking komt voor een hypotheek, hoe hoog het te lenen bedrag is, en of je wellicht een zogeheten overbruggingshypotheek nodig hebt. Vervolgens zal hij verschillende hypotheken met elkaar gaan vergelijken. Hij kijkt daarbij niet alleen naar de rentetarieven, maar ook naar de voorwaarden en de bijkomende kosten. Je hypotheekadviseur zal je niet alleen adviseren over welke hypotheek het beste bij je past, hij kan je ook vertellen wat je maandelijkse kosten zullen zijn en met welke voorwaarden je rekening moet houden.

Wat maakt een Finenzo adviseur een goede keuze?

Finenzo is een landelijk samenwerkingsverband van financieel adviseurs. Je hypotheekadviseur in Zaanstad is Erkend Hypotheekadviseur of Erkend Hypothecair Planner en op geen enkele wijze verbonden aan financiële instellingen. Met andere woorden: hij werkt volledig onafhankelijk. Dat is belangrijk, want het zorgt ervoor dat je betrouwbaar advies krijgt waarbij jouw belangen op de eerste plaats staan.

Hypotheekadviseur in alkmaar

Hypotheekadviseur

in Zaanstad

Wil je een hypotheekadviseur in Zaanstad inschakelen? Finenzo is je graag van dienst! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Hypotheekadviseur
Hypotheekadviseur

Kijkt een hypotheekadviseur ook naar mijn andere financiële zaken?

Als je daar behoefte aan hebt, dan kan je Finenzo adviseur je met al je financiële zaken helpen. Wij geven graag totaaladvies, omdat we weten dat al je financiën met elkaar verbonden zijn. Bij het afsluiten van een hypotheek moet je bijvoorbeeld ook rekening houden met je pensioen. Finenzo kan je helpen om het financiële plaatje helemaal kloppend te krijgen. Dat scheelt niet alleen kosten, het creëert ook overzicht en rust in je hoofd.

Een gesprek op kantoor bij Finenzo over verzekeringen in Alkmaar met drie personen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil je een hypotheekadviseur in Zaanstad inschakelen? Finenzo is je graag van dienst! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Bereken alvast je hypotheek via onze rekentool!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline