FINENZO ZOEKT JOU!

  • Boxtel
  • 24 - 40 uur
  • Een salaris o.b.v. kennis en ervaring

FINENZO ZOEKT JOU!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al eens een kijkje in de keuken van de financiële wereld willen nemen? Of al bekend in deze wereld, maar toe aan een nieuwe werkplek? Wij van Finenzo zijn op zoek naar versterking van ons team! Lees verder »

Verzekering in Boxtel

Relatiebeheer verzekeringen

Starters op de arbeidsmarkt opgelet! Ben jij op zoek naar een organisatie die jou dé kans geeft om jezelf te ontwikkelen tot professional binnen de verzekeringsbranche? Lees dan deze vacature. Kom jij ons team versterken als relatiebeheerder verzekeringen? Lees verder »

Verzekering in Boxtel

Relatiebeheerder hypotheken

Ben jij klantgericht, dienstverlenend en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij ons team versterken als relatiebeheerder hypotheken? Lees verder »

Verzekering in Boxtel

Energiebesparende maatregelen: van verduurzamingsleningen tot financieringsproblemen

Steeds meer woningbezitters doen beroep op een verduurzamingslening of -subsidie. En dat is niet gek, met oog op de stijgende (en inmiddels torenhoge) gasprijzen. Isolatiemaatregelen, warmtepompen, zonnepanelen: ze zijn niet aan te slepen. Het is natuurlijk even een investering, maar het is al snel rendabel en ze leveren hun geld dubbel en dwars op. Maar […] Lees verder »

Energielabel

Wijzigingen in de hypotheek per 2022

Afgelopen Prinsjesdag zijn de regels rondom de hypotheek al gepresenteerd. Maar nu 2022 ook daadwerkelijk is afgetrapt, zijn veel van die maatregelen nu ingegaan óf gaat dit binnenkort gebeuren. In dit stuk nemen we je mee in vijf van die wijzigingen en één ongewijzigde maatregel. Lagere hypotheekrenteaftrek De hypotheekrenteaftrek wordt alweer enkele jaren afgebouwd. Per […] Lees verder »

Finenzo verhuurhypotheek per 2022
© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline