Hypotheek in Roosendaal

Hypotheek Roosendaal afsluiten? Laat je eerst adviseren door een onafhankelijk hypotheekadviseur van Finenzo. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Ik wil een hypotheek in Roosendaal afsluiten, waar begin ik?

Een hypotheek afsluiten is niet niks. Tenslotte ga je voor een langere tijd een grote financiële verplichting aan. Het is dan ook van essentieel belang dat je je laat adviseren door iemand die niet alleen actuele kennis van zaken heeft, maar ook rekening houdt met jouw persoonlijke situatie. Ben je van plan een hypotheek in Roosendaal af te sluiten en kun je hier wel wat deskundige hulp bij gebruiken? Dan ben je bij Finenzo aan het goede adres.

Waarom Finenzo?

Altijd betrouwbaar advies over een hypotheek in Roosendaal. Voor particulieren én ondernemers.

  • Onafhankelijke, erkende hypotheekadviseurs
  • Diepgaande kennis van de markt
  • Persoonlijk, open en transparant

Wanneer kan ik een hypotheekadviseur inschakelen?

De meeste mensen schakelen een hypotheekadviseur in op het moment dat ze een huis willen kopen en een passende hypotheek zoeken. Maar dat is niet het enige moment waarop een hypotheekadviseur van pas kan komen. Ook als je situatie verandert (bijvoorbeeld bij een scheiding of het overlijden van je partner) kan een hypotheekadviseur helpen. Dat geldt tevens voor wanneer je je huis gaat verkopen en je met een restschuld dreigt te blijven zitten.

Wat zijn redenen voor mensen om voor Finenzo te kiezen?

Finenzo is geen internetadviseur, maar een landelijk samenwerkingsverband van financieel adviseurs. Deze adviseurs zijn op geen enkele manier verbonden aan welke financiële instelling dan ook. Dat zorgt ervoor dat je altijd een betrouwbaar, onafhankelijk advies krijgt. Ook worden Finenzo adviseurs periodiek bijgeschoold. Zo weet je zeker dat je adviseur op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen op de woningmarkt.

Hypotheek

in Roosendaal

Heb je vragen met betrekking tot een hypotheek in Roosendaal? Neem contact op met Finenzo en maak een afspraak voor een gesprek met een Finenzo hypotheekadviseur.

Ik heb eigenlijk ook advies nodig over mijn pensioen…

Geen probleem. Ook daarvoor kun je bij Finenzo terecht. Zodra je een hypotheek in Roosendaal afsluit, staat deze in verbinding met andere aspecten van je financiële huishouding. Met je pensioen, maar ook met je belastingzaken. Mogelijk moet je ook een aanvullende verzekering afsluiten. En daar kunnen wij je bij helpen. Bij Finenzo vinden we namelijk dat een totaaladvies het beste is dat we je kunnen geven!

Vrijblijvend adviesgesprek?

Heb je vragen met betrekking tot een hypotheek in Roosendaal? Neem contact op met Finenzo en maak een afspraak voor een gesprek met een Finenzo hypotheekadviseur

© 2020 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline