Wanneer een verzekeringsadviseur in Deventer inschakelen?

Tegenwoordig kun je vrijwel alles via internet regelen. Je bankzaken, je spaarrekeningen en ook je verzekeringen. Dat is erg handig wanneer het gaat om eenvoudige producten zoals bijvoorbeeld een reisverzekering. Maar voor complexe producten zoals een overlijdensrisicoverzekering is het belangrijk dat je je vooraf goed laat adviseren door een verzekeringsadviseur. Voor een verzekeringsadviseur in Deventer ben je bij Finenzo aan het goede adres!

Waarom Finenzo?

Finenzo, voor als je op zoek bent naar een onafhankelijke verzekeringsadviseur in Deventer.

  • Deskundig en betrouwbaar advies
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Persoonlijk contact

Wat doet een verzekeringsadviseur precies?

Een verzekeringsadviseur adviseert je over welke verzekeringsproducten het best aansluiten op jouw persoonlijke situatie, je wensen en je behoeften. Hij informeert je over veranderingen die mogelijk gevolgen voor je hebben, en helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Ook op het moment dat je daadwerkelijk schade hebt en aanspraak moet maken op je verzekering, staat je verzekeringsadviseur jou bij.

Wie is Finenzo?

Finenzo is een landelijk samenwerkingsverband van financieel adviseurs, die op geen enkele manier aan welke financiële instelling dan ook verbonden zijn. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent van een betrouwbaar, onafhankelijk advies dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Finenzo biedt je kwaliteit, transparantie en de beste begeleiding en service die je je kunt wensen. Gewoon wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Volg ons ook op Facebook! Zo blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Twee personen kijken naar hun auto op een trailer | verzekeringen in Alkmaar Finenzo

Verzekeringsadvies

in Deventer

 

Hulp nodig van een verzekeringsadviseur in Deventer? Maak een afspraak en ontdek wat Finenzo voor jou kan betekenen.

verzekeringsadviseur in deventer
Man belt over zijn verzekeringen in Alkmaar in de buitenlucht

Hoe vind ik de juiste verzekeringsadviseur in Deventer?

Als ervaren financiële dienstverlener weten wij dat onze klanten behoefte hebben aan eerlijkheid en transparantie. Zeker wanneer het gaat om verzekeringen. Daarom hebben wij onze dienstverlening over de meer complexe financiële producten vastgelegd in dienstverleningsdocumenten, welke zijn opgesteld volgens de richtlijnen van de AFM. Zo kun je onze diensten en tarieven gemakkelijk vergelijken met die van andere financiële dienstverleners.

Een gesprek op kantoor bij Finenzo over verzekeringen in Alkmaar met drie personen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Hulp nodig van een verzekeringsadviseur in Deventer? Maak een afspraak en ontdek wat Finenzo voor jou kan betekenen.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline