Bouw ik wel voldoende pensioen op?

Uit onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) is gebleken dat er bepaalde groepen mensen zijn die vaak te weinig pensioen hebben opgebouwd. Hierbij kun je denken aan werknemers met tijdelijke contracten, werknemers met een laag inkomen, mensen die door ziekte of een lichamelijke beperking niet of te weinig kunnen werken, en mensen met een hoge (vaak aflossingsvrije) hypotheek.

Waarom Finenzo?

Finenzo, voor een betrouwbare pensioenadviseur in Amsterdam.

  • 100% onafhankelijk advies
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Wanneer heb ik een pensioenadviseur in Amsterdam nodig?

Ben je bang dat je niet voldoende inkomen hebt als je later met pensioen gaat? Of ben je ZZP’er en moet je zelf je pensioen regelen? Als je het vermoeden hebt dat je later niet genoeg pensioen zult hebben, is het verstandig om een deskundige op het gebied van pensioenen in te schakelen. Voor een pensioenadviseur in Amsterdam ben je bij Finenzo aan het juiste adres!

Wat kan een pensioenadviseur voor mij betekenen?

Een pensioenadviseur kan je precies uitleggen welke mogelijkheden je hebt om extra pensioen op te bouwen. Hij geeft deskundig advies over de oplossingen die het beste aansluiten op jouw specifieke situatie. Een pensioenadviseur Amsterdam van Finenzo kan tevens een ondersteunende rol spelen en je helpen om je zaken voor later goed te regelen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over je inkomen voor later!

3.1-adv-over-pensioen-blok-meer-pensioen

Pensioenadviseur

in Amsterdam

Wil je een pensioenadviseur in Amsterdam inschakelen, neem dan contact op met Finenzo en maak een afspraak. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend!

Mijn pensioen finenzo
Mijn pensioen finenzo

Wat is Finenzo precies?

Finenzo is een landelijke organisatie die bestaat uit een uitgebreid netwerk van financieel adviseurs. Deze adviseurs zijn op geen enkele wijze verbonden aan welke financiële instelling dan ook. Daardoor ben je altijd verzekerd van een onafhankelijk en betrouwbaar advies! Wij onderscheiden ons door onze grote, actuele kennis van het vakgebied en onze persoonlijke betrokkenheid. Bij Finenzo staan jouw belangen centraal!

Een gesprek op kantoor bij Finenzo over verzekeringen in Alkmaar met drie personen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil je een pensioenadviseur in Amsterdam inschakelen, neem dan contact op met Finenzo en maak een afspraak. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend!

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline