Zeker feest in park Oosterhout

Het Oosterhoutse Slotpark vormde op 24, 25 en 26 mei weer het decor voor het jaarlijkse Parkfeest. Met optredens van onder meer Ilse DeLange, Danny Vera en Flemming had Oosterhout, ondanks de hardnekkige regen, een geweldig feestweekend.

Finenzo Oosterhout is al jaren trotse sponsor van het Parkfeest, dat op een steenworp afstand van het kantoor plaatsvindt. “Het Parkfeest is het leukste feest van Oosterhout”, vindt Paul Robbe van Finenzo Oosterhout. “Niet alleen omdat de grootste Nederlandse artiesten op het podium staan, maar vooral ook omdat alle bezoekers het zo gezellig maken. ‘Waar je iedereen kent’ is niet voor niets de slogan van het Parkfeest.”

Het driedaagse festival bracht dit jaar zo’n 10.000 bezoekers bij elkaar, wat minder dan andere jaren vanwege het slechte weer. “Maar het Parkfeest heeft een trouwe schare bezoekers. En daar horen een heleboel collega’s bij!”

Het Parkfeest draait geheel op vrijwilligers. Met een gedeelte van de opbrengsten steunt het Parkfeest vele goede doelen in en rondom Oosterhout financieel. In de afgelopen 26 jaar was dat al meer dan € 600.000. “Wij dragen graag ons steentje bij door het Parkfeest te sponsoren. Daarnaast adviseren we over verzekeringen voor het evenement. Dat is wat wij vanuit onze expertise kunnen doen.”

 

 

 

 

 

 

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline