Winnaar VVP Advies Award 2022 categorie Digitale Innovatie!

Het is feest, wat zijn we trots en wat is het een aanmoediging om door te gaan. We zijn categorie winnaar geworden van de VVP Advies Award 2022. Jan Willem Smit ontvangt uit handen van Edwin Bosma, managing partner BHB Dullemond, de Award ‘Digitale Innovatie 2022’. We behoren tot de top 6 advieskantoren van Nederland!

Deze award is een groot compliment voor ons team. Samen blijven we kritisch kijken naar de kwaliteit van ons advies en optimaliseren we onze processen. We besteden onze tijd liever aan het realiseren van uw financiële wensen. Misschien denkt u: ”Dat doet toch iedere ondernemer?” Dat hopen we wel. Wat wij anders doen is dat we niet wachten tot bestaande leveranciers onze wensen overnemen. We zijn het zelf gaan maken. Dat heeft onder andere software opgeleverd die dienstverlenend is aan de praktijk. Compliant, gebruiksvriendelijk voor de klant én adviseur en met een adviesrapport dat compact is en in begrijpelijke taal is geschreven als resultaat.

Om categorie winnaar te kunnen worden is ons gevraagd om een promo-film te maken waarin wij de jury laten zien wat we doen. We delen de film zodat ook u een beeld heeft waar we naast adviseren nog meer mee bezig zijn.

Meer weten over de VVP Advies Award? Op www.adviesawards.nl leest u wie er nog meer categorie winnaar zijn geworden. Op 7 september vindt de halve finale plaats en tijdens de finale op 6 oktober kunt u stemmen op uw favoriet!

 

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline