Finenzo Raalte is klaar om u op verantwoorde wijze te verwelkomen

Na een lange periode waarin alleen online afspraken mogelijk waren, ontvangen we weer bezoekers op kantoor. Finenzo Raalte is klaar om u met veel enthousiasme, verantwoord te verwelkomen. Om u en onze medewerkers te beschermen hebben we de volgende maatregelen getroffen:

COVID maatregelen

In iedere spreekkamer is een glazen scherm geplaatst om u en onze medewerkers te beschermen tegen nies-, kuch- en hoestdruppels. Er staat een desinfectiezuil bij binnenkomst. Hier staan alle ‘huisregels’ vermeld zodat u ze rustig door kunt lezen.

Er is ruimte gemaakt op kantoor waardoor we altijd op gepaste afstand door kantoor kunnen lopen. Uit veiligheidsoverweging hebben we een maximum van 15 personen ingesteld die tegelijkertijd in ons pand aanwezig kunnen zijn. Wij houden hier uiteraard toezicht op bij het plannen van afspraken. Wanneer het maximaal aantal bereikt is, kan het voorkomen dat u wordt gevraagd om even buiten te wachten.

Afspraak op kantoor?

Wij vragen u om bij verkoudheidsklachten en/of koorts thuis te blijven. Dat doen wij ook. In de tussentijd staan wij telefonisch en online voor u klaar. Bent u meer dan 24-uur klachtenvrij? Dan bent u meer dan welkom aan de Burgemeester Kerssemakersstraat 32B.

Online afspraak blijft

Een online afspraak door middel van schermdelen en videobellen blijft mogelijk. We voeren deze videogesprekken via een beveiligde omgeving, zo kunnen we uw privacy maximaal waarborgen. Wat u nodig heeft is een computer met een webcam en internetverbinding. Een microfoon is handig, maar via de telefoon kunnen we elkaar ook verstaan. Door ons scherm met u te delen, kunt u live met ons mee kijken en is het bijna alsof u wel bij ons in de spreekkamer zit. Heeft u daar de middelen niet voor? Dan vinden we daar ook een maatwerk oplossing voor.

Online afspraak op verzoek van adviseur

Buiten wachten om op bezoek te komen heeft niet onze voorkeur en zal alleen gebeuren wanneer het niet anders kan. Om drukte te voorkomen hebben we onderling afspraken gemaakt over thuiswerken. Het kan dus voorkomen dat uw adviseur alleen online beschikbaar is op de dag van uw voorkeur. Wilt u toch liever persoonlijk iemand spreken en geen alternatief hebben in uw agenda? Dan staat er altijd een collega adviseur voor u klaar.

Hoe kunt u ons bereiken

Onze openingstijden zijn werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. We zijn ook weer de gehele werkdag per telefonisch bereikbaar op 0570 65 40 00. U kunt ook altijd een mail sturen naar raalte@finenzo.nl.

RIVM

We blijven de berichten van de overheid en het RIVM nauwlettend volgen en stellen onze werkwijze bij waar nodig of mogelijk. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste meest actuele situatie.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline