Afspraak via video bellen bij Finenzo Raalte

“Houd gepaste afstand en kijk naar elkaar om.” Dit waren woorden van minister Bruins tijdens de persconferentie waarin op zondag 15 maart nieuwe maatregelen zijn aangekondigd in de strijd tegen het corona virus. Afgelopen donderdag riep premier Rutte al op om zoveel mogelijk thuis te werken. Om u en onze medewerkers te beschermen hebben we de volgende maatregelen getroffen:

Afspraak op afstand

Uw adviseur bij Finenzo Raalte werkt vanuit huis. Er is geen bezetting op kantoor. We hebben onderling goede afspraken gemaakt met als doel om elkaar en u te beschermen. Betekent dit dat we niets meer voor u kunnen doen? Absoluut niet, alle afspraken kunnen door gaan. Uw adviseur belt u om de afspraak op afstand door te laten gaan door middel van video bellen en schermdelen. Hierdoor is het niet nodig om uw huis te verlaten voor een gesprek met uw adviseur.

We voeren videogesprekken via een beveiligde omgeving, zo kunnen we uw privacy maximaal waarborgen. Wat u nodig heeft is een computer met een webcam en internetverbinding. Een microfoon is handig, maar via de telefoon kunnen we elkaar ook verstaan. Door ons scherm met u te delen, kunt u live met ons mee kijken en is het bijna alsof u wel bij ons in de spreekkamer zit. Heeft u daar de middelen niet voor? Dan vinden we daar ook een maatwerk oplossing voor.

Hoe kunt u ons bereiken

Alle mail en telefoon kunnen we vanuit huis beantwoorden en onze openingstijden blijven zoals gebruikelijk alle werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0572 355 806, en via mailadres raalte@finenzo.nl. Omdat ook de scholen de deuren sluiten, kan het voorkomen dat uw adviseur minder snel reageert of dat een andere collega de honeurs waarneemt. We proberen dit zo goed mogelijk voor u te organiseren zodat u geen of minimaal hinder heeft van dit alles.

Papieren afgeven

Maakt u voor het afgeven van papieren gebruik van de brievenbus van het kantoor aan de burgemeester Kerssemakerstraat 32 B in Raalte. Mocht het noodzakelijk zijn om iets op kantoor te ondertekenen dan houden we hierin gepaste afstand en vermijden lichamelijk contact.

De maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april. We blijven de berichten van de overheid en het RIVM nauwlettend volgen en stellen onze werkwijze bij waar nodig of mogelijk. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste meest actuele situatie.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline