De Pensioen3daagse bij Finenzo Boxtel

Meer pensioen? Daar kun je zelf wat aan doen!

Op 7, 8 en 9 november is het weer tijd voor de landelijke Pensioen3daagse. Dit is een initiatief van het platform ‘Wijzer in geldzaken’.

Het bewustzijn over pensioen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Steeds meer mensen realiseren zich het belang van een goed pensioen voor een zorgeloze oude dag. In een tijdperk waarin de financiële verantwoordelijkheid steeds meer bij het individu komt te liggen, is het essentieel om te begrijpen hoe pensioenplanning werkt en welke opties er zijn. ‘Kan ik eerder stoppen met werken?’ ‘Bouw ik genoeg pensioen op?’ ‘Ik ben gescheiden, hoe zit het met mijn pensioen?’  ‘Ik ben zzp-er, hoe kan ik mijn pensioen het beste regelen?’

Met de nieuwe pensioenwetgeving die in Nederland is ingevoerd, is pensioenbewustzijn nog relevanter geworden. Deze wetgeving heeft tot doel het pensioenstelsel transparanter te maken en meer keuzevrijheid te bieden aan individuele deelnemers. Het is belangrijk dat mensen begrijpen hoe deze veranderingen hun pensioen beïnvloeden en welke beslissingen ze kunnen nemen, bijvoorbeeld met betrekking tot de inleg, beleggingen en de pensioenuitkering.

Finenzo Boxtel helpt cliënten graag bij het vergroten van hun pensioenbewustzijn door middel van persoonlijk advies en begeleiding, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen om hun financiële toekomst veilig te stellen.

Tijdens de landelijke pensioen3daagse op 7, 8 en 9 november organiseert Finenzo Boxtel inloopavonden waarbij we iedereen van harte uitnodigen om bij ons binnen te lopen en vragen te stellen. De koffie staat klaar tussen 18.00u en 21.00u aan de Dukaat 3 te Boxtel!

© 2023 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline