Met Finenzo jouw droomwoning financieren in dorpshoeve (Steenbrugge)

Dorpshoeve is hét nieuwe project in de wijk Steenbrugge in Deventer. “Nostalgie in een nieuw jasje”, aldus de lijfspreuk van deze prachtige nieuwbouwwijk. Het ontwerp liet zich inspireren door de omringende Sallandse dorpen. De nieuwe buurt Dorpshoeve wordt aan de ene kant begrensd door het Sallands Bosje en aan de andere kant door de laan naar Diepenveen. Omringd door de natuur wandel je dus bijvoorbeeld zo het Zandweteringpark in.

In Dorpshoeve komen 50 koopwoningen (waarvan 19 appartementen), 22 hoek- en rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. De pre-sale door MIQA is inmiddels van start gegaan.

Korting Finenzo én MIQA

Finenzo Deventer en MIQA helpen jou graag aan jouw droomwoning in deze fijne wijk. Onze adviseurs zitten klaar om je financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Dat doen we speciaal voor jou middels een kosteloze quickscan-berekening. Wil je een volledig financieel advies? Dan hebben we voor dit project een speciale actie bedacht: je krijgt maar liefst 10% korting op ons normale tarief! In dit financiële advies komen al jouw wensen aan bod en brengen we alle mogelijkheden in kaart, zodat je precies weet hoeveel je maximaal kunt lenen.

Vervolgens kun je een beroep doen op de makelaars van MIQA die gratis de waarde van jouw huidige koopwoning bepalen. Op die manier heb je, samen met de quickscan, een realistisch beeld van jouw financiële mogelijkheden.

 

Interesse? Oriënteer je nu!

Een goed begin is het halve werk. Bij de aankoop van een (nieuwbouw)woning komt veel kijken. Laat je dus goed adviseren door Finenzo en MIQA – dé specialisten in de regio. Zo hoef jij je enkel te focussen op de inrichting van jouw droomhuis.

Vraag meer informatie aan

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline