Met een gerust hart op vakantie dankzij de gecombineerde reis- en inboedelverzekering

Wil je geld en gedoe besparen, terwijl jij door de Noorse fjorden wandelt of juist geniet van de Spaanse zon? Overweeg dan je reis- en inboedelverzekeraar onder te brengen bij dezelfde verzekeraar. Het is voor jezelf én voor de expert in kwestie namelijk een stuk makkelijker en duidelijker op een claim op deze manier af te handelen: er kan dan namelijk direct worden geschakeld met de juiste schadebehandelaar én het scheelt administratief een hoop rompslomp. Je gegevens zijn dan namelijk al bekend.

De dekking

Maar door deze verzekeringen te combineren, is ook de dekking beter sluitend. De polissen worden namelijk beter op elkaar afgestemd, waardoor je het risico op onderdekking of dubbele dekking aanzienlijk verkleint.

Zoveel mensen, zoveel wensen: iedereen viert vakantie op geheel eigen wijze. Een verzekeringsexpert kan je dus helpen met het verzekeren op basis van jouw plannen en specifieke wensen. Zo weet je zeker dat je goed verzekerd op reis gaat en zelfs risico’s als vervangend vervoer, ziekenhuisopname of repatriëring goed worden geregeld.

Reisverzekering Pakketvoordeel

Als je reis- en inboedelverzekering bij dezelfde verzekeraar lopen, geniet je ten slotte vaak ook van een pakketvoordeel: een korting die geldt wanneer je meerdere verzekeringen onderbrengt bij één verzekeraar. Wil je weten of jouw verzekeraar dit aanbiedt – of heb je andere vragen over jouw dekking(en)? Neem dan gerust eens contact op met een van onze adviseurs.

 

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline