Mooi! De kantoren van Finenzo Deventer hebben een make-over gekregen

Een nieuw jasje, maar ouderwets vertrouwd: de kantoren van Finenzo Deventer, op de hoek van de Stationsweg en de Holterweg én aan de rotonde bij de Bergkerk, hebben een make-over gekregen. Wat betekent dit voor de klant? De vertrouwde service van Finenzo onder een mooier dak!

De vernieuwing is enkel cosmetisch. Maak je dus geen zorgen over de kwaliteit van de dienstverlening: je wordt nog steeds even goed geholpen met je hypotheek, verzekeringen en andere financiële zaken. De vertrouwde service van Finenzo blijft gewoon hetzelfde.

Innovatie is key

Dat Finenzo zich onderscheidt van de concurrentie, blijkt wel uit het feit dat ze altijd voorop lopen op het gebied van vernieuwing. Al vanaf de oprichting was dit een speerpunt van het bedrijf. Hoe maken we hypotheken, verzekeringen en andere bankzaken transparant en gemakkelijker? Door te investeren in automatisering kreeg Finenzo een voorsprong op de rest.

De adviesrapporten voor hun klanten zijn niet alleen op maat en compliant, maar ook in begrijpelijke taal geschreven. Finenzo is daarom altijd bezig om hun service te innoveren. Zo blijft alles voor jou duidelijk en overzichtelijk!

Dienstbaar en klantgericht

De reputatie van een bedrijf is belangrijk binnen de branche. Als je de klant niet goed van dienst kan zijn dan gaan ze naar de concurrent. Finenzo loopt daarom voorop op het gebied van innovatie. Het doel is om altijd een stapje voor te zijn op de rest. Niet alleen op het gebied van dienstverlening, maar ook qua kennis. De persoonlijke touch, informele sfeer en ervaring zorgen ervoor dat de klant altijd waar krijgt voor zijn geld.

Alles onder één dak

Finenzo is al meer dan 45 jaar een begrip. Niet alleen in Deventer, maar ook in de rest van Nederland. Dit komt vooral omdat wij mensen uit de directe omgeving als werknemers hebben en alles onder één dak hebben. Of het nou verzekeringen of hypotheken betreft, jouw spaargeld of beleggingen: Finenzo heeft de expertise om jou verder op weg te helpen.

Wat kan Finenzo voor jou doen?

Heb jij een huis op het oog en wil jij weten of het te betalen is? Wil jij met een expert kijken of jouw financiële zaken op orde zijn? Laat je vrijblijvend informeren in één van de prachtige nieuwe kantoren van Finenzo!

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline