Hulp bij de belastingaangifte over 2020

Weet u dat Finenzo Deventer ook kan helpen bij het invullen van uw belastingaangifte? Met de waarschuwing van de Belastingdienst in het achterhoofd om extra scherp te letten op de vooraf ingevulde aangifte, is deze dienstverlening aan te bevelen. Daarnaast kunnen de vele nieuwe regelingen die de overheid heeft ingevoerd (onverwacht) tot belastingvoordeel leiden.

Samenwerking

De aangifte verzorgen wij niet zelf. Hiervoor werken we samen met Marit van der Groep – fiscale diensten. Marit onderscheidt zich door persoonlijke betrokkenheid en gevoel voor kwaliteit. Zij sluit hierin naadloos aan op de dienstverlening die u van uw Finenzo-adviseur gewend bent.

Werkwijze

Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Stuur dan een bericht naar deventer@finenzo.nl of een reply op dit bericht. Vermeld in de mail uw naam en telefoonnummer en voor wie u aangifte wilt doen. U ontvangt dan een checklijst op basis waarvan Marit uw aangifte kan voorbereiden en u ontvangt de contactgegevens van mevrouw Van der Groep. Alle verdere correspondentie en de betalingen verlopen hierna rechtstreeks met Van der Groep.

Kosten

Voor een enkelvoudige aangifte (voor één persoon) bedragen de kosten € 75,- (incl. BTW). Bent u gehuwd of woont u samen, dan kunt u de aangifte combineren met uw partner – het tarief bedraagt dan € 100,- (incl. BTW).

Wanneer u de checklist en bijlagen voor 15 maart aanlevert bij Marit, kan zij nog voor 1 april uw aangifte verzorgen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Bel of mail ons gerust. We staan graag voor u klaar.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline