Finenzo Deventer is genomineerd voor een award!

We zijn genomineerd voor de VVP Advies award in de categorie ‘Digitale Innovatie’. Misschien zegt het u helemaal niets. De award is vergelijkbaar met een Televisie ring voor tv- programma’s. Een jury bestaande uit vakmensen speurt samen met 32 zogenaamde ‘spotters’ het jaar rond naar uitblinkers. Tijdens een geheime vergadering hebben zij drie kantoren genomineerd voor ieder een eigen categorie. Finenzo Deventer is gespot voor de categorie ‘Digitale Innovatie’. De andere categorieën zijn: Particulier advies, Zakelijk advies, Hypotheek advies, Pensioen advies en Nichemarkt. Samen met twee andere advieskantoren strijden wij nu voor de categorie-award. En wanneer we als winnaar uit de bus komen, gaan we natuurlijk voor de hoofdprijs: VVP advies award 2022.

Wij zijn er maar wat trots op. Het is een erkenning voor de innovatieve ondernemingsgeest van eigenaar Jan Willem Smit. Samen met het Finenzo team bouwen we iedere dag aan betere dienstverlening. Want innoveren doen we niet alleen omdat we het leuk vinden. Het moet altijd als doel hebben dat het voor de klant beter en makkelijker wordt.

De volgende stap is dat we ons door middel van een promo filmpje mogen voorstellen aan de jury. Dat gaan we natuurlijk weer op onze eigen wijze doen. We hebben er zin in en hopen jullie eind juni te kunnen vertellen dat we door zijn naar de halve finale! Nog even geduld dus.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline