Contact met uw Finenzo adviseur in COVID tijd

Contact met uw Finenzo adviseur in COVID tijd.

De maatregelen die de overheid neemt om COVID pandemie onder controle te krijgen/houden vragen om flexibiliteit. Het einde van deze maatregelen is nog niet in zicht. Daarom informeren wij u op deze pagina over de manier waarop Finenzo Deventer u blijvend kan adviseren bij uw financiële vraagstukken. Uiteraard kunt u ervan op aan dat onveranderd de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM worden opgevolgd.

COVID uitgangspunt

Een veilige werkplek voor ons team met persoonlijk contact waar nodig of wenselijk en online contact waar mogelijk of gevraagd. Dit betekent dat ons kantoor er alles aan doet om op de vertrouwde tijden open te blijven. Bij voorkeur letterlijk. En als dit door de pandemie even niet kan, dan gaat onze dienstverlening altijd online door.

Aanpassingen op kantoor

Onze voordeur opent automatisch. Bij binnenkomst staat een desinfectiezuil en kunt u de ´huisregels´ op uw gemak nog eens lezen op het tv scherm. In iedere spreekkamer is een glazen scherm geplaatst om u en onze medewerkers te beschermen tegen nies-, kuch- en hoestdruppels. Na ieder bezoek reinigen wij de spreekkamer.

Er is ruimte gemaakt op kantoor waardoor we altijd op gepaste afstand door kantoor kunnen lopen. Uit veiligheidsoverweging hebben we een maximum van 8 personen ingesteld die tegelijkertijd in ons pand aanwezig zijn. Wij houden hier uiteraard toezicht op bij het plannen van afspraken. Wanneer er al mensen in de wachtruimte aanwezig zijn, vragen wij u om even buiten te wachten.

 

Afspraak op kantoor?

Onze openingstijden wijzigen niet. Wel is er minder bezetting op kantoor. Daarom plannen wij bij voorkeur uw bezoek. Op deze manier kunnen wij sturen op het aantal mensen dat aanwezig is. Wij vragen u om bij de bekende COVID klachten thuis te blijven. Dat doen wij ook. Wij kunnen u altijd telefonisch of online te woord staan en desgewenst een maatwerk oplossing aanbieden.

Online afspraak is altijd mogelijk

Een online afspraak door middel van schermdelen en videobellen kan altijd. We voeren deze videogesprekken via een beveiligde omgeving, zo kunnen we uw privacy maximaal waarborgen. Wat u nodig heeft is een computer met een webcam en internetverbinding. Een microfoon is handig, maar via de telefoon kunnen we elkaar ook verstaan. Door ons scherm met u te delen, kunt u live met ons mee kijken en is het bijna alsof u wel bij ons in de spreekkamer zit. Heeft u daar de middelen niet voor? Dan vinden we daar ook een maatwerk oplossing voor.

Beschikbaarheid van de adviseur

We werken zo veel als mogelijk thuis. Dit doen we om het zogenaamde sociale verkeer te beperken. Het kan dus voorkomen dat uw adviseur alleen online beschikbaar is. Wilt u toch liever persoonlijk iemand spreken? Belt u ons gerust, dan kijken we samen naar een maatwerk oplossing. Bij Finenzo Deventer zijn meerdere adviseurs werkzaam.

Heeft u vragen omtrent onze maatregelen of de impact van Covid-19 op uw situatie? Bel ons gerust!

 

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline