Hulp bij je belastingaangifte over 2022

Beste relatie, familiebank

Weet u dat Finenzo ook kan helpen bij het invullen van uw belastingaangifte? De Belastingdienst waarschuwt om extra scherp op te letten op de vooraf ingevulde aangifte. Reden waarom we deze dienstverlening aanbevelen. Daarnaast kunnen de vele nieuwe regelingen die de overheid heeft ingevoerd (onverwacht) tot belastingvoordeel leiden.

Samenwerking
De aangifte verzorgen wij niet zelf. Hiervoor werken we samen met Arjan Jongkind. Arjan onderscheidt zich door zijn persoonlijke betrokkenheid en gevoel voor kwaliteit. Hij sluit hierin naadloos aan op de dienstverlening die u van uw Finenzo-adviseur gewend bent.

Werkwijze
Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening? Reageer dan op deze e-mailbrief of stuur ons zelf een berichtje. Vermeld in de mail:

– uw naam en telefoonnummer en
– voor wie u aangifte wilt doen

Aanvragen checklijst

U ontvangt van ons een checklijst waarmee Arjan uw aangifte voorbereidt, alsmede zijn contactgegevens. De verdere correspondentie en betaling verlopen rechtstreeks met JRB Advies.

Kosten
Voor een enkelvoudige aangifte (voor één persoon) bedragen de kosten € 105,-. Bent u gehuwd of woont u samen, dan kunt u de aangifte combineren met uw partner. Het tarief is dan € 125,- (prijzen inclusief BTW).

Wanneer u de checklist en bijlagen voor 15 april bij Arjan aanlevert, verzorgt hij uw aangifte nog voor 30 april.

Meer informatie
Hebt u nog vragen? Bel of mail ons gerust. We staan voor u klaar.

 

 

Met vriendelijke groet,
Team Finenzo Deventer

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline