Hypotheekadviseur in Raalte

Als jij je gaat oriënteren op hypotheken, dan komt er heel veel op je af. Dat is frustrerend, want je zou je het liefst gewoon met je nieuwe huis bezighouden in plaats van met ingewikkelde voorwaarden, hypotheekrentes en banken.

Toch verdient de hypotheek de nodige aandacht, om te voorkomen dat je de verkeerde keuzes maakt. Het is dan ook zeker de moeite waard om een hypotheekadviseur in Raalte in te schakelen. Wanneer jij je blindstaart op het huis van je dromen, houdt je hypotheekadviseur je met beide benen op de grond.

Waarom Finenzo?

Voor iedereen die behoefte heeft aan een deskundige hypotheekadviseur in Raalte.

  • Betrouwbaar en onafhankelijk advies
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteit met een hoofdletter K

 

Bij Finenzo willen wij jou echt leren kennen. Wij willen graag uw behoeftes en wensen weten zodat wij jou op maat kunnen adviseren. Zo stellen wij jou centraal en geven wij jou uitgebreid advies. Dit doen wij bij jou en alle mensen die de afgelopen 40 jaar klant bij ons zijn geweest.

Wat je kunt verwachten van een gesprek met een hypotheekadviseur

Om een passend advies te kunnen geven, moet je hypotheekadviseur zich eerst in jouw situatie verdiepen. Hij moet een goed beeld krijgen van je huidige financiële situatie, maar ook van je toekomstplannen.

Wil je kinderen? Wil je dan minder gaan werken? Ben je van plan om binnenkort met pensioen te gaan? Dit zijn allemaal zaken waar een adviseur rekening mee houdt als hij voor jou hypotheken gaat vergelijken.

Daarnaast moet jij zelf ook goed voorbereid het gesprek in gaan. Zo moet je bij de eerste keer jouw ID kaart en salarisstrook meenemen. Daarbij is het ook verstandig om vooraf nagedacht te hebben over de bovenstaande vragen.

De voordelen van Finenzo

Als landelijk samenwerkingsverband van financieel adviseurs kan Finenzo je altijd een betrouwbare, onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt bieden. Alle Finenzo adviseurs zijn Erkend Hypotheekadviseur of Erkend Hypothecair Planner en worden periodiek bijgeschoold. Zo zorgen we dat je verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig en up-to-date advies dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Daarbij sta jij en jouw wensen en behoeften centraal bij Finenzo. Zo geven wij ons advies eerlijk, deskundig, onafhankelijk en vooral begrijpbaar. Maar voordat wij advies geven, leren wij jou graag beter kennen tijdens een gratis eerste gesprek. Vervolgens vergelijken wij alle aanbieders voor jou en laten we zien welke opties u heeft en adviseren wij welke u het beste kan nemen. Deze methode hanteren wij al meer dan 40 jaar en daar zijn wij erg trots op!

 

Bert Liefers - Eigenaar/ hypotheekadviseur Raalte

Hypotheekadviseur

in Raalte

Wil je graag in gesprek met een hypotheekadviseur in Raalte? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat Finenzo voor jou kan betekenen.

Hypotheekadviseur
Hypotheekadviseur

Ook voor je overige financiële zaken

Het beste financieel advies is een totaaladvies, vinden wij bij Finenzo. Behalve voor een hypotheekadviseur in Raalte, kun je daarom ook bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij overige financiële zaken. Hierbij kun je denken aan pensioenen, verzekeringen, belastingen en spaarproducten. Met Finenzo heb je alle financiële kennis en expertise die je nodig hebt onder één dak!

Een gesprek op kantoor bij Finenzo over verzekeringen in Alkmaar met drie personen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil je graag in gesprek met een hypotheekadviseur in Raalte? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat Finenzo voor jou kan betekenen. Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Bereken alvast je hypotheek via onze rekentool!

Veelgestelde vragen hypotheekadviseur in Raalte

- Hoe duur is een hypotheekadviseur in Raalte?

De kosten verschillen per situatie. Om de kosten vooraf te weten kunt u zich altijd informeren door ons te bellen op 0572 355 806 of maak een afspraak voor gratis oriëntatie gesprek.

- Op basis waarvan kies ik een hypotheekadviseur?

Een goede hypotheekadviseur vinden is lastig, maar hou tijdens jouw zoektocht rekening met de volgende items:

  • Kies een hypotheekadviseur met wie je goed overweg kan;
  • Kies een hypotheekadviseur met interesse in jou en jouw wensen;
  • Lees wat anderen zeggen over hypotheekadviseurs;
  • Kies een hypotheekadviseur die onafhankelijk is;
  • Kies een hypotheekadviseur die makkelijk en begrijpbaar advies geeft.
- Hoe moet ik me voorbereiden op het eerste hypotheekgesprek

Voor jouw eerste hypotheekgesprek is het verstandig dat je alvast nagedacht hebt over jouw wensen en toekomst plannen. Daarnaast moet je ook de volgende spullen mee brengen

  • Paspoort of ID kaart
  • Salarisstrook
- Waar is Finenzo in Raalte gevestigd?

Finenzo is gevestigd aan de Vrieswijk 3a. Daarbij zijn we bereikbaar op 0572 355 806 en raalte@finenzo.nl.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline