Hypotheek vergelijken

Een hypotheek vergelijken kan al snel duizenden euro´s opleveren. Verschillende banken bieden ook verschillende hypotheekvoorwaarden. Welke sluiten het best aan op uw situatie? Waar is de hypotheekrente het voordeligst? En hoe zit het met het aflossen? Voor het beste advies gaat u naar een onafhankelijk adviseur als Finenzo. Wij vergelijken het aanbod van alle aanbieders. Zo kunnen we je het scherpste aanbod, met de beste voorwaarden, garanderen.

Hypotheek vergelijken bij een adviseur

Wilt u een hypotheek afsluiten, dan kunt u bij de bank een gesprek aanvragen voor hypotheekadvies. De adviseur neemt de tijd om u alles te vertellen over de rentes, aflossingen en hypotheekvoorwaarden en vervolgens advies geven dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Dit hypotheekadvies zal altijd een aanbod uit het eigen assortiment zijn. Logischerwijs zal een hypotheekadviseur van ING niet de voordelen van een hypotheek van de concurrent voor u op een rijtje zetten, en andersom geldt hetzelfde. Gemiddeld betaalt u 2.000 tot 2.500 euro voor hypotheekadvies en het in orde maken van alle papieren. Enig voorwerk is de moeite waard. Een onafhankelijk adviseur zet alle mogelijkheden voor u op een rij. Kiest u er toch voor om hypotheekadvies in te winnen bij een bank? Zorg dan dat u enige voorkennis heeft over het aanbod bij de concurrent, zodat u zelf kunt vergelijken.

Hypotheek vergelijken bij Finenzo

De adviseurs van Finenzo hebben jarenlange ervaring met hypotheekadvies. We vergelijken het aanbod van alle hypotheekaabieders en vinden altijd aanbod passend bij uw persoonlijke situatie. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben het aanbod van ING, ABN, Rabobank en andere bekende banken voor u verzameld.

Weten hoeveel u

kan lenen?

 

Finenzo kan bij álle aanbieders een offerte voor je aanvragen.

Hypotheek berekenen ING

ING biedt een scala aan hypotheekvormen: de annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, bankspaarhypotheek, aflossingsvrije hypotheek, overbruggingshypotheek, een hypotheek om een beleggingspand te financieren en ook diverse oude hypotheekvormen. Verschillende hypotheekvormen combineren kan ook. Er is dus voor elke situatie passend aanbod te vinden. Voor hypotheekvoorwaarden en het renteaanbod verschilt per hypotheekvorm. Klanten van ING die een hypotheek afsluiten, worden beloond met korting. Aan het hypotheekadvies is een prijskaartje verbonden, dat varieert van 900 euro tot 2.100 euro. Sluit je voor het eerst een hypotheek af, dan betaal je bij ING 1.750 euro voor advies en afhandeling. Het eerste oriëntatiegesprek is altijd gratis.

Kijk hier voor een overzicht van de actuele hypotheekrente per aanbieder.

Hypotheek berekenen ABN

Ook ABN biedt elke mogelijke hypotheekvorm. De rentetarieven zijn variabel en van een aantal zaken afhankelijk. Van uw hypotheekproduct bijvoorbeeld, de hypotheekvorm, uw keuze voor een vast of variabel rentetarief, de looptijd van de vaste rente en de hoogte van uw hypotheek ten opzichte van de marktwaarde van uw woning. De kosten voor hypotheekadvies zijn afhankelijk van uw situatie. Koopt u voor het eerst een huis, dan betaalt u 925 euro advieskosten. Voor ondernemers zijn afwijkende prijzen, die iets hoger liggen dan de advieskosten voor particulieren. Ook bij ABN is het eerste gesprek kosteloos. En, leuk detail: als klant kunt u ook kiezen voor een digitale afspraak met een hypotheekadviseur: via Beeldbankieren. U spreekt de hypotheekadviseur via de webcam. De documenten die u nodig heeft, deelt u via een linkje op uw beeldscherm.

Leestip: Onderhandelen over hypotheekrente? 5 alternatieven

Hypotheek berekenen Rabobank

Bij Rabobank kunt u verschillende hypotheken, en bijbehorende voorwaarden, vergelijken. Er zijn ook speciale hypotheekvormen: voor duurzame nieuwbouw bijvoorbeeld, voor flexwerkers en ZZP’ers of voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het kopen van een huis – de zogenaamde generatiehypotheek. In een adviesgesprek wordt berekend wat u maximaal kunt lenen. De advieskosten variëren van 1.250 euro tot 2.500 euro. Rabobank biedt hierin de mogelijkheid om  kosten te besparen als u zelf het voorwerk doet en alle papieren verzamelt. Hiermee bespaart u 300 euro. U kunt dit online verzamelen in uw persoonlijke hypotheekdossier. Ook hier is het eerste gesprek – het ‘Eerste Huis Gesprek’ –  kosteloos.

Hypotheek berekenen overige banken

Naast ING, ABN en Rabobank zijn er nog tal van andere banken met hypotheekaanbod: SNS, Knab en ASN Bank bijvoorbeeld. Finenzo vergelijkt het aanbod van alle hypotheekaanbieders. Zo kunt u de mogelijkheden goed naast elkaar leggen en uw hypotheek helemaal afstemmen op uw persoonlijke situatie, tegen de beste voorwaarden uiteraard. → Bereken hoeveel u kan lenen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken

met een adviseur bij u in de buurt?

Bel ons

0570 – 768841

E-mail ons

Zoek een adviseur

Vestigingen

© 2023 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline