Wanneer heb ik een financieel adviseur in Amsterdam nodig?

Simpele financiële zaken kun je in veel gevallen zelf regelen. Denk bijvoorbeeld aan het openen van een spaarrekening of het afsluiten van een inboedelverzekering. Maar als het gaat om meer ingewikkelde producten, zoals hypotheken, levensverzekeringen en beleggingen, is het slim om een financieel adviseur in te schakelen. Dit soort producten kunnen namelijk grote gevolgen hebben voor je financiële situatie. Finenzo is hét adres voor een financieel adviseur in Amsterdam.

Waarom Finenzo?

Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar financieel adviseur in Amsterdam en omstreken.

  • Voor hypotheken, verzekeringen, pensioen & meer
  • Onafhankelijke specialisten
  • Up-to-date totaaladvies

Wat doet een financieel adviseur?

Je financieel adviseur Amsterdam kan je bij al je financiële vragen van dienst zijn, of het nu gaat om hypotheken, pensioenen, verzekeringen, belastingen, sparen of beleggen. Maar hij kan je ook helpen om meer grip te krijgen op je financiën. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Een gedegen financiële planning is ten slotte van essentieel belang voor je financiële rust en zekerheid.

Wie of wat is Finenzo?

Finenzo is een coöperatieve organisatie met een uitgebreid netwerk van financieel adviseurs. Zij helpen zowel ondernemers als particulieren bij al hun financiële zaken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goed financieel advies een totaaladvies is. Of je nu particulier of ondernemer bent, Finenzo is er voor iedereen.

Financieel advies in Deventer

Financieel adviseur

in Amsterdam

Je wil een financieel adviseur in Amsterdam raadplegen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen!

Hypotheekadviseur
4-sparen-1-van-2-foto-blok

Hoe weet ik of ik betrouwbaar advies krijg?

Finenzo adviseurs zijn op geen enkele wijze verbonden aan welke financiële instelling dan ook. Dat betekent dat zij 100% onafhankelijk advies geven. Ze zullen dus nooit proberen je een product aan te smeren dat eigenlijk helemaal niet bij je past. Kies je voor een financieel adviseur Amsterdam die bij Finenzo is aangesloten, dan weet je zeker dat jouw belangen voorop staan.

Een gesprek op kantoor bij Finenzo over verzekeringen in Alkmaar met drie personen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Je wil een financieel adviseur in Amsterdam raadplegen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen!

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline