Wanneer heb ik financieel advies nodig?

Uit onderzoek is gebleken dat een derde van alle Nederlanders nog nooit een financieel adviseur heeft geraadpleegd. Toch vragen bepaalde situaties dringend om deskundig financieel advies. Hierbij kun je denken aan het vinden van een passende hypotheek, het regelen van je pensioen en het afsluiten van een uitvaartverzekering. Ook als je bijvoorbeeld wilt gaan beleggen kan het raadzaam zijn om eerst financieel advies Oosterhout te zoeken.

Waarom Finenzo?

Finenzo is hét adres voor iedereen die behoefte heeft aan onafhankelijk financieel advies in Oosterhout.

  • Brede dienstverlening
  • Onafhankelijke adviseurs
  • Persoonlijk contact

Maar is financieel advies niet duur?

Veel consumenten weten eigenlijk niet wat een financieel adviseur precies doet, en denken dat financieel advies hen geld kost. Het tegendeel is waar. Een goede, onafhankelijke financieel adviseur rekent natuurlijk advies- en bemiddelingskosten, maar zal je helpen op de lange termijn meer geld te besparen. Hij of zij helpt je bij het vinden van producten die écht bij je passen en voorkomt dat je verkeerde keuzes maakt.

Ervaring, kennis & kwaliteit

Je vertrouwt je financiën natuurlijk niet aan de eerste de beste internetadviseur toe. Daarom is er Finenzo: een landelijk samenwerkingsverband van erkende financieel adviseurs. Bij Finenzo hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, zeker in de beginfase. Al onze adviseurs beschikken over een ruime kennis en ervaring en worden periodiek bijgeschoold, zodat we je van kwalitatief hoogwaardig, up-to-date financieel advies Oosterhout kunnen voorzien.

Financieel advies in Deventer

Financieel advies in

Oosterhout

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden omtrent financieel advies in Oosterhout? Neem dan contact op met Finenzo voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Hypotheekadviseur
4-sparen-1-van-2-foto-blok

Finenzo, voor maatwerk financieel advies in Oosterhout

Onze adviseurs helpen ondernemers en particulieren met al hun financiële zaken. Dat doen we niet zomaar. We willen eerst alles horen over jouw persoonlijke situatie, je behoeften en je doelstellingen. Die zaken vormen namelijk de basis van ons advies. Met behulp van onze ruime kennis, ervaring en expertise kunnen we een op maat gemaakt advies bieden dat écht bij je past. Zo weet je zeker dat je de juiste financiële keuzes maakt!

Een gesprek op kantoor bij Finenzo over verzekeringen in Alkmaar met drie personen.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden omtrent financieel advies in Oosterhout? Neem dan contact op met Finenzo voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

© 2024 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline