Amsterdam

Goed voornemen 2020: maak een gewoonte van geldzaken

In de dure decembermaand weet iedereen het weer: grip op je geld is belangrijk. Zo voorkom je dat je aan het einde van je geld nog een stuk maand overhoudt. We willen je daarom helpen met een goed voornemen voor 2020: wekelijks je saldo en uitgaven checken. Door dit regelmatig te doen heb je beter […] Lees verder »

Een hypotheek afsluiten in 6 stappen

U wilt een huis kopen, misschien heeft u zelfs al een nieuwe woning op het oog. Om dit te kunnen financieren moet u een hypotheek afsluiten, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Wat zijn de eerste stappen die u zet? Hoe selecteert u de beste hypotheekadviseur? En wanneer kan de huizenjacht écht beginnen? […] Lees verder »

Eerlijkheid verzekert het best

Toegegeven: een leugentje om bestwil is verleidelijk om de verzekeringspremie te verlagen. Maar raadzaam is het niet! Dat merkte een Nederlandse onderneemster onlangs na een buikwandcorrectie. De verzekeraar vond het onaannemelijk dat zij in vijf maanden – de tijd tussen de aanvraag van de Arbeidsongeschiktheidsverzekering en de operatie – 62 kilo was aangekomen én keerde […] Lees verder »

Tien praktische tips die meteen geld opleveren

Het is ieder jaar weer een leuke uitdaging om de laatste maand van het jaar betaalbaar te houden. De etentjes, borrels en feestjes wisselen elkaar af en vergeet ook de cadeau’s, versiering en feestkleding niet. We hebben tien tips voor je om deze dagen financieel goed door te komen en om volgend jaar structureel te […] Lees verder »

Goed voornemen voor 2019: je financiële buffer op orde

Het blijkt dat 2,5 miljoen Nederlandse huishoudens te weinig geld achter de hand hebben. Is jouw appeltje voor de dorst toereikend? Red jij het als de wasmachine het ineens begeeft? Heb je voldoende op de bank staan om je meubeltjes op termijn te kunnen vervangen? Ga in 2019 voor rust door je financiële buffer op […] Lees verder »

Haal meer uit uw euro

De spaarrente is laag. Zo laag dat één euro op de bank vergeleken met vorig jaar slechts 98 cent waard is. Heeft u bovendien meer dan € 30.000 op een beleggings- of spaarrekening staan, dan vertegenwoordigt diezelfde euro nog maar 97 cent of minder. Hoe u uw geld beter laat renderen, daar gaat deze column […] Lees verder »

Let hier op bij het verlengen van je spaarhypotheek

Tegenwoordig kun je geen nieuwe spaarhypotheek meer afsluiten, maar tien jaar geleden kozen veel woningbezitters voor de spaarhypotheek. Heb jij dit ook gedaan en staat je rente tien jaar vast? Dan ontvang je binnenkort een verlengingsvoorstel. Goed nieuws zou je denken want de rente is flink gedaald. Toch betekent bij een spaarhypotheek een veel lagere […] Lees verder »

Let op! Bagage in kofferbak is niet verzekerd

Bagage die gestolen wordt uit je kofferbak is lang niet altijd gedekt door de verzekering. Goed om je dit te realiseren wanneer je veel waardevolle spullen in je auto meeneemt omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Stel, je bent met een volle auto op weg naar je vakantiebestemming. Om ontspannen op je bestemming aan te […] Lees verder »

© 2020 Finenzo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline